Primul bebeluș din showbiz-ul românesc a venit pe lume luni. Atât sarcina cât și mama au fost ținute secret. Cine este norocosul tată

Publicat: 05/01/2021 | 12:04

Dragoș Udilă, fostul concurent de la X Factor, a devenit, pe 4 ianuarie, pentru prima dată tătic. Artistul a anunțat fericitul eveniment pe pagina sa de Instagram.

Fanii lui Uddi au fost extrem de surprinși pentru că, până în acest moment, nimeni nu știa că el are o iubită, darămite un bebeluș. Vedeta și-a fotografiat, în prim-plan, copilașul nou-născut. Este vorba despre un băiețel. „#Jahblessed #Solomon ????”, a scris artistul, în dreptul imaginii.

Felicitările au început să curgă atât din partea fanilor, cât și de la alți artiști celebri. Printre ei, observăm că Feli a transmis toată dragostea ei. „Vă mulțumesc din suflet! ????”, a transmis Uddi, tot în secțiunea de comentarii.

Așa cum puteți observa în imaginea de mai jos, mama nu este fotografiată și nimeni nu îi cunoaște identitatea. Se pare că artistul a decis să fie mai discret în ceea ce privește viața sa privată după ce în trecut a expus-o.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dragos Udila (@uddi.official)

Relația cu Maria Roșioru

Uddi s-a despărțit de Maria Roșioru cu care a avut o relație de patru ani la sfârșitul lunii decembrie 2019. S-a despărțit de ea în ciuda faptului că a iubit-o enorm și încă o mai iubește. Povestea lor de iubire s-a încheiat după patru ani și artistul și-a cerut scuze public pentru absolut toate greșelile pe care le-a făcut de-a lungul relației.

Artistul și Maria Roșioru s-au despărțit după patru ani de relație. Despărțirea a avut loc chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Decizia pare să fie una definitivă și irevocabilă.

În ultima parte a relației, Uddi și Maria Roșioru se certau tot mai des, scandalurile dintre ei erau deranjante pentru vecinii din bloc. Cei doi se certau de fiecare dată foarte tare și își aruncau cuvinte grele. Tocmai când toți se așteptau că Maria și Uddi să facă pasul cel mare, iată că s-au despărțit.