Au apărut primele zvonuri despre despărțirea Andreei Bălan de Tiberiu Argint. Amănuntul care i-ar fi dat de gol pe cei doi

Publicat: 06/03/2021 | 14:09

În ciuda faptului că suntem în pandemie, Andreea Bălan nu a rezistat tentației și a dat o petrecere ca în vremurile bune pentru fiica sa, Clara, care a împlinit pe 4 martie frumoasa vârstă de 4 ani.

Evenimentul a fost unul restrâns din punct de vedere al invitaților. Deși a fost o petrecere au fost prezenți doar apropiații, de la petrecere a lipsit Tiberiu Argint, actualul iubit al Andreei.

Acest fapt i-a făcut pe fanii cântățerei la ce este mai rău, adica la o posibilă despărțire. Andreea și Tiberiu sunt împreună din vara anului trecut, atunci când CANCAN.RO, în fotografia sărutându-se pe plaja din Vama Veche (mai multe amănunte AICI )

Întrebările fanilor curioși

Fanii au început imediat să dea mesaje cerându-i artistei lămuriri cu privire la marele absent de la petrecerea Clarei.

„Au fost alături de noi oamenii pe care îi iubim și binențeles nașii noștri dragi care au botezat-o @temishan & @monica_davidescu_ , mereu implicați și devotați ????❤️

Ne-am simțit minunat, sunt foarte fericită și mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase!

Mă bucur mult că va place Amintiri și că v-a emoționat atât de mult”, este mesajul Andreei care însoțește imaginile de la petrecere Clarei”, a scris Andreea Bălan, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

„Tatăl?”, „Daca nu apare în poze inseamnă ca nu a fost”,  „Să-i organizeze și el petrece separat dacă e în stare”,Tatal bineînțeles ca nu este prezent acolo, nu stie sa isi ia rolul de tata in serios!”, au fost cîteva dintre comentarii, evident legate de absența lui George Burcea, care a ales să petreacă ziua de naștere a fiicei sale departe de ea. (Citește întreaga poveste AICI)

În vârstă de 33 de ani, actorul George Burcea a scos de la “naftalină” una dintre pozele de colecție pe care le are din ziua în care a devenit tătic pentru a doua oară. “Astăzi am doi ani de Clărița Scăritza #birthdaygirl” este mesajul transmis de cunoscutul artist pe contul său de Instagram.