Primele semne că What’s Up bate femei. La Exatlon, a fost la un pas s-o agreseze fizic pe Lili Sandu

Publicat: 10/12/2019 | 16:07

What’s Up s-a numărat printre vedetele care au luat concurat la Exatlon. Artistul a participat în sezonul 2, însă a părăsit competiția destul de repede, din cauza temperamentului său vulcanic. Nu doar cu adversatii săi a avut ceva de împărțit, ci și cu oamenii din echipa lui, una dintre dintre „victime” a fost chiar Lili Sandu, pe care a fost la un pas s-o agreseze fizic. După acest conflict, Cosmin Cernat anunța că What’s Up a părăsit concursul sportiv, renunțând să meargă mai departe.

A venit momentul să vă explic care este, pe scurt, situația lui What’s UP. Din păcate, el nu mai poate concura. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotărât să renunțe. Îi dorim cu toții mult succes în cariera lui artistică, a fost anunțul făcut de Cosmin Cerna.

Nu este prima dată când agresează fizic o femeie

Cântărețul What’s Up a provocat un scandal teribil luni seară în apartamentul partenerei sale de viață, Alice Badea. Tânăra artistă s-a temut pentru viața ei și a sunat la numărul unic de urgență 112. La scurt timp de la apel, oamenii legii au ajuns la apartamentul vedetei, situat în centrul Bucureștiului, iar când artistul i-a văzut a devenit și mai recalcitrant. Ca să evite escaladarea scandalului, polițiștii l-au încătușat pe What’s Up și l-au dus la secție. Totul s-a petrecut în jurul orei 19:30, iar la secția de poliție au mers de urgență și părinții cântărețului.

Acesta nu se afla la prima abatere de acest gen, în urmă cu mai mulți ani, cântărețul a bătut-o pe Simina, fosta lui soție. Apoi a urmat participarea lui la Exatlon, unde a avut conflicte cu mulți coechipieri, printre care și Lili Sandu, pe care a fost la un pas să o bată.

Citește și: Avem super-filmări cu What’s Up înainte să fie reținut de polițiști pentru agresiune: ”Avea un comportament cel puțin suspect!”