Primele semne că vârsta începe să-l trădeze pe donjuanul nr. 1 din showbiz!

Publicat: 20/01/2020 | 23:37

Puține formații făceau furori înainte de Revoluție. Între acestea, Holograf, cu donjuanul nr. 1 din showbiz, Dan Bittman, în rol principal: adică solistul după care toate tinerele suspinau adânc! Anii au trecut repede, Dan nu a uitat de muzică, doar că …mai rar cu spectacolele și cu piesele scoase pe bandă rulantă, ca pe vremuri. A ajuns la 57 de ani! Timpul nu iartă. Are părul sur, nu mai pășește la fel de zvelt și cu elanul tineresc. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu celebrul cântăreț. (CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN A DANSAT SUPER-EROTIC LA 4 DIMINEAȚA CU O ”BALERINĂ” NEBUNATICĂ!)

A căutat un loc de parcare și l-a găsit, așa, dintr-o aruncătură de privire. Și-a tras bolidul lângă trotuar, între două mașini, ca un veritabil șofer cu experiență. A pus geaca groasă pe el și a coborât: Dan Bittman, celebrul cântăreț al trupei Hollograf, dar și prezentator TV în diferite emisiuni și actor. Avea o țintă precisă, așa că a mărit pasul, în timp ce și-a strâns geaca la gât, că, deh, e mijlocul iernii iar el, celebrul ”vocal” al trupei, nu mai îndură frigul chiar așa cum o făcea în anii tinereții. (NU RATA: DEZVĂLUIRE ULUITOARE DESPRE DAN BITTMAN! O EROARE MEDICALĂ ERA CÂT PE CE SĂ-I SCHIMBE TOATĂ VIAȚA)

Dan Bittman a parcat și se îndreaptă către o sucursală bancară

Dan Bittman, cu mapa plină de documente

A ajuns la birou, dar nu a pierdut timpul acolo. Câteva minute a durat „descinderea”, iar Bittman a revenit în stradă cu un teanc de documente. Și, fuguța la mașină, pentru că timpul îl presa, pare-se. A ”călcat-o” până în dreptul unei agenții bancare, unde a găsit loc de parcare cu plată. Și-a lăsat acolo bolidul și a împins, hotărât, ușa băncii. Apoi, s-a așezat, civilizat, pe un scaun… în așteptare! Funcționara de la birou trebăluia ceva, timp în care Dan Bittman a ”aruncat” un ultim ochi pe documente. (VEZI AICI: ANDREEA MARIN A FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE DAN BITTMAN)

S-a făcut cale liberă, tinerica l-a invitat la birou. Dan s-a instalat confortabil, apoi au început discuțiile, întrebări – răspunsuri. Se pare că artistul ar fi tentat să facă un credit și a venit bine pregătit pentru asta, dar și dornic de noi informații. Angajata băncii i-a dat toate detaliile, ba chiar i-a înmânat și un nou ”teanc” de foi, în care erau scrise negru pe alb îndatoririle și drepturile clientului. După câteva zeci de minute, timp în care s-a lăsat sub instructajul tinerei, Bittman a părăsit sediul. Cu o mapă albastră, în care și-a introdus toate actele, cântărețul s-a grăbit către mașina lui, pentru a o conduce, înapoi, înspre casă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)