Primele scene intime la Survivor România de la Kanal D! Cu cine a fost filmată Elena Ionescu de camerele ascunse

Publicat: 02/02/2020 | 09:37

Au apărut primele scene intime la Survivor România, iar în centrul atenției s-a aflat Elena Ionescu, ex-Mandinga. Concurenta s-a despărțit de soțul ei, Dragoș Stanciu, după doar un an de căsătorie, iar la începutul lunii septembrie a anului trecut a dat fanilor, pe rețelele de socializare, această veste neașteptată.

„Sunt foarte bine. Am toate motivele, am ce e mai de preţ în viaţa asta, un copilaş atât de frumos. Merg mai departe pentru că am pentru ce. Nu sunt nici prima, nici ultima. Viaţa e făcută s-o trăim spontan, aşa cum nu te aştepţi. Asta este cea mai bună alegerea pe care am făcut-o în momentul de faţă amândoi. Dragoste cu forţa nu se poate”, a spus Elena Ionescu după despărțire.

Elena Ionescu și Cezar au apărut extrem de apropiați în fața telespectatorilor, iar aceștia au tras concluzia deja că ”se pregătește ceva” la nivel sentimental. Poate că nu este decât o simplă apropiere ”colegială”, însă imaginile au fost sugetive.

”Îți mulțumesc din suflet, Elena”, i-a spus Cezar, ”să dea Dumnezeu să fie bine”. Iar Elena Ionescu, după cum se poate observa în imaginile de la Kanal D, s-a cuibărit la pieptul acestuia. ”Încet, încet, lucrurile se vor așeza”, a mai spus Cezar, în timp ce Elena Ionescu  a replicat. ”Să rămâi așa, Tatiana trebuie să fie mândră de tine”. ”Ai văzut că am ținut cu toată lumea, am fost egal”, a continuat Cezar, iar Elena Ionescu i-a mărturisit că, din punctul ei de vedere, este singurul care merită să rămână în competiție până la final. ”Asta înseamnă să fii bărbat, știi? Asta înseamnă să fii om, în primul rând”, a mai spus Elena Ionescu.