Primele indicii ale marii împăcări dintre Oana Roman și Marius Elisei. Reacția vedetei a venit pe neașteptate

Publicat: 10/01/2021 | 14:30

La doar câteva săptămâni de la momentul când Oana Roman a anunțat că divorțează de Marius Elisei și nu există cale de întoarcere, vedeta a dat primele semne că totuși relația lor nu este până la urmă terminată.

Concret, Oana Roman a sărit în apărarea tatălui fetiței sale, atunci când cineva l-a vorbit de rău. Concret, una dintre fanele sale i-a sugetat să-l lase în pace, deoarece Marius Elisei nu o merită, iar vedeta a reacționat imediat.

Citește și: Cum a reacționat Marius Elisei, după ce Oana Roman a plecat cu copilul în vacanță

„Dacă mai primesc un singur comentariu in care cineva își permite să vorbească urat pe încă soțul meu și tatăl copilului meu, sau își permite sa,și dea cu părerea. fără să fie întrebat, despre ce ar trebui sa fac eu cu viața mea, dau block direct. Mulțumesc”, a fost comentariul acid vedetei.

În urmă cu doar câteva zile îl ataca

Când se gândește la trecut și la tot ce a însemnat Marius Elisei în viața ei, Oanei Roman îi apar lacrimi pe față.  E bine știut că sarcina pe care Oana Roman a avut-o nu i-a adus doar bucurie, ci și probleme de sănătate.

Și, chiar dacă le-a depășit, Oana Roman nu va mai putea fi mamă pentru a doua oară. Nu a fost deloc ușor, dar s-a obișnuit cu acest gând, în schimb, Marius nu a putut suporta că va avea doar un singur copil.

”Eu nu mai am voie să fac un copil. Din cauza operației pe care o am, e imposibil. Mi-aș mai fi dorit unul, mai ales că Izabela este un copil atât de cuminte. Dar, doctorul mi-a zis foarte clar că nu se mai poate. Și am uitat… spre frustrarea lui Marius, care își mai dorește un copil și acum va avea ocazia să și-l facă”, a spus Oana Roman, cu un zâmbet amar pe chip, în emisiunea ”Trairi alaturi de Andreea Mantea”.

Nu rata: Oana Roman, îndurerară chiar de ziua ei onomastică. A mărturisit cu lacrimi în ochi cine a reușit să îi bucure sufletul: “Sunt acasă cu fiica mea și ne bucurăm una de alta”