Primele imagini făcute de procurori în casa Mădălinei Manole! Ce detalii se puteau observa în ele

Publicat: 06/05/2020 | 18:57

Aproape acum 10 ani Mădălina Manole, una dintre cântărețele cele mai iubite de la acea vreme, s-a stins din viață. Artista s-a sinucis în propria casă, însă după ce corpul neînsuflețit a fost găsit s-au ridicat multe semne de întrebare și s-au făcut numeroase speculații pe această temă.

În anul 2011, procurorii care se ocupau de cazul Mădălinei Manole au făcut publice unele dintre fotografiile realizate la fața locului. Acele imagini au avut un impact destul de mare. Una dintre ele, ce era făcută în baia artistei, unde procurorii au găsit pe jos mai multe obiecte, printre care și recipientul cu Furadan, substanța pe care Mădălina Manole a băut-o pentru a-și pune capăt zilelor. (CITEȘTE ȘI: ACUZAȚII GRAVE ÎN CRIZA CORONAVIRUSULUI. IZOLETE SUSPECTE, RIDICATE DE POLIȚIȘTI ÎN ARGEȘ)

 „În fotografiile făcute în dimineaţa de 14 iulie 2010 se văd petele de sânge la un metru înălţime pe peretele din stânga şi din dreapta, pe oglinda de la baie, la întrerupător şi pe uşa de la bucătărie… Exact ca la Elodia. Să-mi explice procurorii cum a ajuns sângele acolo!”, a declarat Ion Manole, tatăl artistei, potrivit Spynews(VEZI ȘI: AU DUS LUMINA ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE ȘI ACUM S-AU TREZIT CU AMENZI)

A doua fotografie prezenta trupul neînsuflețit al Mădălinei Manole, întins pe podea, în fața ușii de la baie. Se pare că moarte celebrei cântărețe nu a fost una ușoară, iar decesul s-a datorat  „insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivă intoxicaţiei acute cu carbofuran (pesticid extrem de toxic, comercializat sub denumirea de „Furadan”), potrivit certificatului medico-legal.