Primele imagini după ce Abi ”Regele României” a fost umilit de rapperul Tarzy! Polițiștii au ajuns ”la intervenție”

Publicat: 18/12/2019 | 22:52

Celebrul Abi Talent, autointitulat ”Regele României”, a fost ”zguduit” zdravăn de ureche, agresorul fiind tot un cunoscut al lumii mondene, rapperul Tarzy. Scandalul a durat puțin, dar a avut un imens ecou. De ce l-a atacat Tarzy, cum a parat Abi…  CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, fotografii făcute la puțin timp după incident, în care ”talentatul” dă explicații polițiștilor.

Abi Talent a apărut brusc și în forță în peisajul showbizului, ba chiar se ”cațără” rapid spre vârful ierarhiei vedetelor noastre din monden. Puștiul prinde bine la tineret, așa că succesul, se poate spune, era ca și garantat. A avut nevoie doar de micul impuls. Sigur, odată cu celebritatea, a intervenit și invidia unora care nu văd deloc cu ochi buni ceea ce se întâmplă cu talentatul Abi, Alberto Panțic, pe numele din buletin. Astfel, nu e de mirare că au apărut incidentele. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A UMILIT TARZY PE ABI TALENT ÎN PLINĂ STRADĂ)

În urmă cu aproximativ zece zile, Abi Talent era prins de Tarzy, un celebru rapper din Craiova, în parcarea de la hotelul Rin, luat de ureche și zguduit bine. Abi s-a speriat și a dat înapoi. A întrebat, aproape tremurând, de ce i se aplică nedoritul tratament. Tarzy l-a ”slăbit” din degetele-i puternice și i-a dat răspunsul. Adevărat, fals, ce mai contează! Ce nu se știe: Abi Talent a dat nas în nas cu polițiștii, la doar câteva minute de la conflict. Angajații hotelului au pus mâna pe telefon și au apelat la ”urgență”. Iar CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, scenele în care tânărul agresat de celebrul rapper dă explicații. Încă speriat de ce i s-a întâmplat!

La scurt timp după incidentul cu Tarzy, Abi Talent dădea declarații polițiștilor

Abi Talent a pățit-o și la Tulcea, în timpul concertului

Pe 15 noiembrie, într-un club din Tulcea, plin ochi de tinerii care au ținut morțiș să-l vadă și să-l asculte live pe Abi, a pățit-o ”Regele României”. Aesta a fost lovit în cap cu un pahar de shot chiar pe scenă, când îi ”extazia” pe fanii care fredonau la unison cu el. Cântărețului i-au căzut ochelarii de soare și, în acel moment, s-a aplecat să caute obiectul cu care a fost lovit. Abi Talent și-a întrerupt show-ul și a coborât de pe scenă. Bodyguarzii artistului au intervenit și l-au scos din mulțimea care începuse să se agite. Mai mult, Abi Talent și echipa lui au avut nevoie de ajutorul polițiștilor pentru a părăsi orașul. I-a fost teamă că scandalul ar putea continua. (NU RATA: MOMENTUL ÎN CARE ABI TALENT ESTE LOVIT CU UN PAHAR ÎN CAP)

“Tulcea, îmi pare rău maximum că am plecat, dar, în momentul acela n-am mai putut să mai continui, că eram nervos maximum. Îmi cer încă o dată scuze, vă pup și vă iubesc. N-o să mai accept concerte în Tulcea, sper măcar să vă ocupați de ăla… Știți voi,” a fost mesajul postat de Abi Talent pe Instagram Stories.

Abi Talent are foarte mulți prieteni

“Papuci Gucci”, piesa care l-a lansat pe Abi Talent

În urmă cu un an, Abi Talent a scos piesa “Papuci Gucci”, care a făcut 22 de milioane de vizualizări. Abi devenise, practic, star peste noapte, iar solicitările pentru concerte nu au întârziat. Organizatorii de evenimente s-au prins imediat că puștiul-fenomen poate umple cluburile, iar cota lui a ajuns la 3-4.000 de euro pe concert. (VEZI AICI: VLOGGERUL SELLY (2 MIL. + ABONAȚI PE YOUTUBE) S-A DESPĂRȚIT DE IUBITĂ! ”PUȘTIUL-FENOMEN” ABI TALENT ÎȘI REVENDICĂ ”DIVORȚUL”)

“Acum trei luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic: «talent», zic: «haz, finețe, caracter». De acolo vine numele meu, Abi Talent”, dezvăluia artistul.

Abi Talent are doar patru clipuri pe canalul oficial de YouTube, toate piese de trap, cu care a reușit să strângă peste 55 de milioane vizualizări.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)