Primele imagini cu soția și copiii lui Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț care a dat o lecție de viață în vreme de pandemie! Cătălin Moroșanu le schimbă total viața

Publicat: 01/04/2020 | 18:09

În urmă cu o săptămână, Sergiu Ciobotariu a oferit o lecție de viață în vreme de pandemie… Având în vedere că toate cursele de microbuz au fost anulate, el a mers călare 40 de kilometri până la maternitatea din Iași, unde soția lui a adus pe lume al treilea copil al familiei. Astăzi, au apărut primele imagini cu tânăra mamă și casa sărăcăcioasă în care trăiesc cinci suflete. În ajutorul lor a venit Cătălin Moroșanu, unul dintre cei mai cunoscuți luptători români, care este decis să le schimbe total viața.

Citește și: Cătălin Moroșanu strânge bani pentru Sergiu, tânărul venit pe cal maternitate. Mesajul emoționant al sportivului pentru fanii săi

Primele imagini soția și copiii lui Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț care a dat o lecție de viață în vreme de pandemie

În vârstă de 22 de ani, Sergiu Ciobotariu are două fetițe și un băiețel – mezinul familiei s-a născut pe 25 martie și, pentru el și mama sa, tânărul a decis în ziua cea mare să meargă 40 km călare pe un cal ca să le ducă un pachet. El nu câștigă mai mult de 50 de lei pe zi, dintre care 14 lei se duceau pentru un balot pentru calul său.

Astăzi, Sergiu Ciobotariu, alături de Cătălin Moroșanu, au oferit un interviu emoționant în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea” de la Pro TV. La un moment dat, ei au intrat în casa în care se aflau proaspăta mămică, cei trei copii și o prietenă de familie.

“Acum mă descurc mai bine”, a spus Sergiu Ciobotariu la “Vorbește Lumea”, după ce numeroși români i-au trimis ajutoare, impresionați de situația familiei sale.

Primul lucru pe care tânărul tătic l-a făcut după ce și-a oprit strictul necesar și ce putea depozita pentru perioada următoare a fost să doneze alte haine, jucării și alimente vecinilor săi care sunt la rândul lor în nevoie.

“Dumnezeu mi-a oferit așa multe șanse, așa că, din puținul meu, pot oferi și altora care acum nu au nimic”, a afirmat Sergiu Ciobotariu.

Cătălin Moroșanu îl ajută pe Sergiu Ciobotariu să își construiască o locuință potrivită

Impresionat de povestea lui de viață, Cătălin Moroșanu i-a oferit o mâna de ajutor și își dorește ca, împreună cu ajutorul oamenilor, să construiască o casă decentă familiei Ciobotariu.

“Are o cameră de 6 m pătrați care stă să se dărâme, am zis că trebuie să îl ajut pe Sergiu să își îndeplinească visul și să aibă o locuință”, a declarat Cătălin Moroșanu astăzi, într-o intervenție live a emisiunii moderată de Adela Popescu și Gabriel Coveșeanu.

Ulterior, celebrul kickboxer a mai mărturisit: “Problema e că nu are unde să le depoziteze, pentru că are o singură cameră. A împărțit cu vecinii, pentru că aici e ca o mahala, Dallas se numește cartierul ăsta. Oamenii trăiesc în niște cocioabe. Îi rog pe toți românii, mai mult ne-ar ajuta dacă ar face donații, pentru că strângem fonduri să îi cumpărăm o casă, sau un teren unde să-și construiască o casă”.

Cine vrea să îl ajute pe Sergiu Ciobotariu, poate face donații în conturile de mai jos

RO50BRDE240SV35310842400 în lei

RO84BRDE240SV35311132400 în Euro
cu codul SWIFT: BRDEROBU

Pe ambele conturi, titularul este Ciobotariu Sergiu Ion.