Prima imagine cu polițistul rupt în bătaie la Baia Mare. A fost “măcelărit” fix în fața blocului unde locuiește

Publicat: 08/04/2021 | 13:51

Un polițist din Baia Mare a fost bătut crunt de patru bărbați. Aceștia l-au blocat cu autoturismul și, ulterior, un individ i-a sărit în față și a aruncat un bolovan în mașină. Omul legii era împreună cu soția la momentul respectiv.

Incidentul a avut loc în fața blocului unde polițistul locuiește. Nimeni nu a intervenit pentru a-l ajuta, deși în zonă erau mai multe persoane. Potrivit Antena 3, omul legii ar fi fost bătut după ce, în 2020, ar fi ajutat la identificarea mai multor suspecți implicați în furturi. Încă de atunci, polițistul a fost amenințat.

Alexandru Varga, agent de poliție în Baia Mare, a fost, miercuri, în jurul orei 23:00, să își ia soția de la locul de muncă. În timp ce se îndrepta spre domiciliu, pe strada Grănicerilor, un bărbat i-a sărit în fața autoturismului și a aruncat cu un bolovan. Apoi, vehiculul a fost blocat de un BMW din care au coborât patru indivizi care l-au bătut crunt pe omul legii.

Polițistul a fost dus la spital, unde medicii au decis că are nevoie de o intervenție chirugicală, din cauza faptului că a suferit mai mult fracturi la picior.

Agent de poliție, bătut în Baia Mare. Ce comunicat au dat colegii victimei

La data de 7 aprilie a.c., la ora 22.06, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că, pe strada Grănicerilor, a avut loc un scandal între mai multe persoane. La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 51 ani și pe concubinul acesteia, un bărbat de 51 ani, ambii din Baia Mare.

Bărbatul a relatat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grănicerilor, dinspre Mihai Eminescu, a observat o persoană,  care  a aruncat cu o piatră înspre mașina sa. Ulterior, aceasta, împreună cu alte trei persoane, l-ar fi agresat pe bărbatul de 51 ani.  Posibilii agresori nu au mai fost găsiți la fața locului.

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. A rămas sub supraveghere medicală și pentru investigații de specialitate. Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, se arată în comunicatul poliției.