Primele imagini cu pacienta de la Floreasca, care a luat foc și a murit: ”Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat”

Publicat: 08/01/2020 | 21:35

Au apărut primele imagini cu pacienta de la Floreasca, care a luat foc și a murit.

O pacientă a fost arsă pe masa de operații la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce un chirurg ar fi greșit substanțele de dezinfecție, iar la contactul cu electrocauterul, pielea femeii a luat foc. Anunțul a fost făcut tot de către deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Acum, Emanuel Ungureanu, a publicat și primele imagini de la tragedia din blocul operator de la Floreasca. (CITEȘTE ȘI: OPERAȚII SUSPENDATE LA SPITALUL FLOREASCA, DUPĂ CE O PACIENTĂ A LUAT FOC ȘI A MURIT)

„Priviți aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran după ce pacienta sa a fost arsă de rezidentul lui nesupravegheat! Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat. Cum a intrat? Ca un nesimțit. Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt ca de pe stradă!”, a scris Emanuel Ungureanu la postarea însoțită de imagini.

“Sperăm să învățăm cu toții din acest episod tulburător, ca pe viitor, în niciun spital din România, să nu mai avem parte de o asemenea experiență traumatizantă. Sunt alături de familia greu încercată și acum, la ceas de cumpănă, le transmit că atât eu, cât și echipa MS pe care o coordonez, va face tot posibilul pentru aflarea adevărului”, a spus ministrul Victor Costache.