Primele imagini cu Nicolae Botgros pe scenă, după ce s-a vindecat de COVID-19: „Revenirea mea”. FOTO

Publicat: 27/12/2020 | 14:28

În urmă cu exact o lună, rapsodul Nicolae Botgros era externat după ce a petrecut o lună în spital. Artistul s-a infectat cu noul coronavirus și a suferit complicații. 

Deși a rămas cu sechete de la infectarea cu noul coronavirus, după ce a petrecut zile întregi la ATI, Nicolae Botgros nu a putut să stea prea mult departe de scenă. Astfel, pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, a publicat imaginile de mai jos anunțându-și astfel fanii că a revenit în activitate.

Citește și: Nicolae Botgros, mărturii cutremurătoare după ce a avut Covid-19. „Am urlat ca un câine”

Boala a avut urmări

Acum o lună, Nicolae Botgros povestea într-un interviu la Antena 3, despre experiența pe care a avut-o cu boala care a fost la un pas să îi omoare.

„E o boală necruţătoare, nu se uită cum te cheamă, ştie un singur lucru: agresivitatea. La terapie intensivă am sesizat nişte lucruri foarte grele, grele pentru sănătate, grele pentru psihologia omului, grele pentru sufletului omului”, a povestit maestrul Botgros, care a fost internat la ATI alături de alte 20 de persoane.

Oamenii se rugau pentru el

În timp ce era internat, toţi cei de acolo, deşi fiecare se afla într-o în stare gravă, se rugau pentru sănătatea sa:  „Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat.

Şi la mine erau nişte dubii în prima fază, să spun aşa, cu privire la coronavirus. Dar ce am văzut şi mai ales simţit acuma… vreau să spun toată durerea sufletului meu, ca să înţeleagă toată lumea că această boală e foarte necruţătoare.

Plămânii mei au fost afectaţi aproape 80%, nu ştiu dacă cineva mai are scăpare de la aşa ceva. Eu m-am născut în sânul lui Dumnezeu şi îi mulţumesc încă o dată că prin puterea oamenilor care s-au rugat am ajuns astăzi acasă”, a declarat Nicolae Botgros, deosebit de emoţionat.