Primele imagini cu Mario Fresh după ce a fost bătut la mare! Cum arată fața lui: “Ați văzut filmări, o să-i lăsăm pe cei de la putere să își facă treaba”

Publicat: 15/06/2020 | 23:57

La o zi după ce a fost implicat în bătaia de la malul Mării Negre, cântărețul Mario Fresh a avut prima apariție publică! “Ginerele” Andreei Esca a făcut un live pe Instagram în care a vorbit despre subiectul fierbinte din lumea muzicii din România. 

Citește și: Cum a ajuns Jador în anturajul lui Mario Fresh. Acum sunt prieteni de nedespărțit și fac mii de euro împreună

Mario Fresh, primele imagini după ce a fost bătut: “O să-i lăsăm pe cei de la putere să își facă treaba”

Aflat singur acasă, Mario Fresh și-a respectat promisiunea că va realiza un live pe contul său oficial de Instagram. La începutul filmării, el i-a făcut o declarație de dragoste mamei sale și, ulterior, și-a arătat recunoștința față de toți cei care i-au scris după ce s-a aflat despre scandalul violent în care el, Jador și un adolescent de 16 ani au fost victime. După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto articolului, iubitul Alexiei Eram și-a ferit destul de bine fața în timp ce agresorii s-au năpustit asupra lui… și, din fericire, informația conform căreia ar avea maxilarul rupt nu este adevărată.

“De asta am făcut live-ul, să vă spun că sunt bine! Vai, ce bună e șampania asta albastră de la mama și de la tata. Love you, mama! Te iubesc, ești o șefă. Deci, vreau să le mulțumesc pentru mesaje… au fost mai multe decât de ziua mea. Și vreau să vă mulțumesc că v-ați gândit la noi, că v-ați îngrijorat. Și, ce pot să vă spun… suntem bine. Și o să-i lăsăm pe cei de la putere să își facă treaba. Probabil că ați văzut filmări (…). O poveste reală nu există, doar că, deodată, am fost… nu știm ce s-a întâmplat acolo, dar o să aflăm. (…). Nu există maxilar rupt, uite (n.r.: cască gura și le arată tuturor că e bine)”, a declarat Mario Fresh în timpul live-ului făcut pe Instagram.

Nu rata: Alexia Eram, prima reacție după ce iubitul ei, Mario Fresh, a fost rupt cu bătaia în Mamaia: “Viața este o…”

Spre finalul înregistrării, artistul a dezvăluit că, în curând, va lansa o piesă de senzație: “E o colaborare foarte tare! Sunt foarte fericit și o să vă placă piesa rău de tot. Vă asigur că o să vă placă”.

Află și: Abi Talent, ironii la adresa lui Mario Fresh și a lui Lino Golden, după bătaia de pe litoral: “De Jador chiar îmi pare rău”

Primul mesaj transmis de Mario Fresh, după ce a fost snopit de atacatori

După ce a răspuns la toate întrebările polițiștilor, “ginerele” prezentatoarei de la Pro TV a transmis un mesaj trist pe o rețea de socializare.