Primele imagini cu fostul deputat după ce a scăpat de presiunea muncii la „Spații verzi”

Publicat: 06/01/2021 | 23:32

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu fostul deputat Cristian Boureanu după ce a scăpat definitiv de urmările incidentului petrecut în iunie 2017, când a lovit un agent de la Poliția Rutieră.

Pe lângă condamnarea la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare, fostul politician a fost obligat și la 90 de zile de muncă în folosul comunității. Zilele trecute, după ce s-a eliberat de presiunea obligațiilor judiciare, Cristian Boureanu s-a plimbat, relaxat, prin oraș.

Zâmbitor după 90 de zile în folosul comunității

Fostul deputat a ieșit la plimbare după-amiază. A dat mai întâi o fugă până la un salon de înfrumusețare, de unde și-a luat iubita, pe care a dus-o înapoi acasă, iar apoi a dat o tură până la Mall Băneasa, după care s-a plimbat prin oraș cu mașina. La un moment dat, s-a oprit să își cumpere un ziar, iar imaginile obținute de CANCAN.RO îl arată zâmbitor și relaxat.

Cristian Boureanu a scăpat de obligația celor 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității

Fostul deputat Cristian Boureanu a prestat, timp de 90 de zile, muncă în folosul comunității la „Spații verzi”, în Sectorul 1. Acesta și-a ispășit pedeapsa de curând, chiar înainte de Crăciun și a „prins” sărbătorile de iarnă din postura de om absolut liber.

CANCAN a aflat, în exclusivitate, cu ce se ocupa Cristian Boureanu atunci când era scos la munca de jos, alături de muncitorii necalificați care lucrează la ADP.

Cristian Boureanu a fost implicat într-o uriașă controversă, în vara lui 2017, după ce a lovit un polițist rutier care i-a făcut semn șoferului său să tragă pe dreapta.

Atunci, Boureanu l-a lovit pe agent în zona inghinală, iar acesta i-a răspuns cu o directă de dreapta, care l-a pus la pământ.

Unde a „prestat” fostul politician „muncă neremunerată”

În mai 2019, fostul politician a fost condamnat definitiv, pentru ultraj și obligat să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunității, să frecventeze un program de reintegrare socială, dar și să plătească suma de 7.000 de euro către polițistul lovit. (VEZI ȘI: FOSTUL DEPUTAT A ”COMIS-O” LA 4 DIMINEAȚA)

După ce magistrații au emis sentința, Boureanu s-a prezentat la Administrația Domeniului Public pentru a fi pus la muncă.
„Am transmis solicitarea dumneavoastră Administrației Domeniului Public Sector 1 care ne-a răspuns că domnul Cristian Alexandru Boureanu a prestat muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul instituției.

Cristian Boureanu a ieșit la plimbare, relaxat, după o perioadă în care a muncit la „Spații verzi”

Însă, reprezentanții Administrației Domeniului Public Sector 1 ne-au transmis că, pentru mai multe informații cu privire la activitățile prestate în cadrul ADP Sector 1, trebuie să vă adresați Serviciului de Probațiune București”, se arată într-un răspuns oficial transmis de Primăria Sectorului 1.

Surse din cadrul instituției au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, că Boureanu și-a ispășit pedeapsa în cadrul Serviciului Mecanizare din cadrul ADP, unde sunt trimiși, de obicei, condamnații obligați să presteze muncă în folosul comunității. (NU RATA: LAURA DINCĂ ȘI CRISTIAN BOUREANU, NUNTĂ ÎN SECRET?)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.