Primele imagini cu fiica Anamariei Prodan după accidentul suferit

Publicat: 09/12/2019 | 13:45

Anamaria Prodan a postat ieri prima fotografie cu fiica ei după accidentul pe care aceasta l-a avut. Tânăra este în afara oricărui pericol, însă are nevoie de o perioadă de recuperare.(CITEȘTE ȘI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE! )

Sarah Dumitrescu Reghecampf, fiica mică a Anamariei Prodan a suferit acum câteva zile un accident grav pe terneul de baschet, în timpul unui antrenament.(VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN, ÎN LACRIMI. DIN PĂCATE, ESTE VORBA DESPRE SARAH, FIICA EI CEA MICĂ)

Ea a ajuns de urgență la spital cu un picior rupt. Accidentarea o trimite pe Sarah pe banca de rezervă. Pagina oficială a echipei de baschet din SUA la care tânara activează a anunțat că Sarah nu va mai putea juca în acest sezon.

Nefericitul eveniment a avut loc în timpul antrenamentelor echipei Ole Miss Lady Rebels, la care Sarah joacă în prezent. Ea se pregătea să arunce la coș, moment în care s-a produs accidentul. Medicii au ajutat-o să iasă din teren, iar colegii au mers împreună cu ea la spital pentru a o susține.