Primele imagini cu fabulosul iaht al miliardarei Aneta de la Miami

Publicat: 05/02/2020 | 23:03

“Sora” din America a lui Codin Maticiuc a făcut aroganța supremă. ”Regina vieții de noapte” din „Orașul Magic” – pe care o puteți urmări, de altfel, în producția ”Miami Bici” – și-a comandat o super-ambarcațiune de lux. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu fabulosul iaht al miliardarei Aneta. (CITEȘTE ȘI: MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 2 MILIARDE € SE CĂSĂTOREȘTE CU UN SUPER-MODEL DE LA CHIȘINĂU)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor imagini spectaculoase, de natură să stârnească invidia în rândul milionarilor de la noi din țară. (NU RATA: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI ARE TALENTE ASCUNSE)

Aneta Magdalena, focoasa blondină de origine poloneză pe care o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, trăiește într-un univers al luxului. Blondina care dă ”ora exactă” în lumea de noapte din ”Orașul Magic” și-a comandat cel mai lung și mai luxos iaht din Miami, iar site-ul nr.1 din România vă prezintă primele imagini cu superba ambarcațiune.

Din câte se pare, fabulosul iaht încă se află în șantierul naval, acolo unde zeci de mucitori se străduiesc să finalizeze lucrările. Noul iaht al Anetei de la Miami tocmai a fost vopsit și, nu peste mult timp, urmează să fie lansat la apă. În momentul în care va părăsi șantierul naval și va fi ancorată la proprietatea blondinei din Hibiscus Island, ambarcațiunea va depăși toate recordurile din ”Orașul Magic”. Și asta pentru că miliardara Aneta și-a dorit să dețină cel mai lung și mai luxos iaht din Miami, iar pentru acest lucru blondina ar fi scos din conturi câteva milioane de dolari. (VEZI ȘI: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI SE RĂSFAȚĂ ÎN ROLLS-URI ȘI IAHTURI MEGA-LUXOASE, PESCUIEȘTE CU HARPONUL ȘI…)

Imagini senzaționale cu fabulosul iaht al miliardarei Aneta de la Miami

Hobby-uri alese!

Așa cum îi stă bine unei personalități de valoare, Aneta de la Miami are doar hobby-uri alese. Regina vieții de noapte din ”Orașul Magic” este pasionată de spearfishing – pescuitul cu harponul. După fiecare partidă de pescuit, Aneta de la Miami se pozează alături de capturile impresionante, în cele mai senzuale moduri. Pe lângă pescuit, Aneta de la Miami îndrăgește și paddleboarding-ul, pe care îl practică, ori de câte ori are ocazia, în cele mai exotice locații, unde își face vacanțele. (NU RATA: SOȚIA L-A ”ARESTAT LA DOMICILIU” PE FLORIN SALAM!)

Aneta de la Miami, regina vieții de noapte din ”Orașul Magic”

Organizează cele mai grandioase party-uri

Aneta deține o proprietate impresionantă în renumita zonă Hibiscus Island, insula cu cele mai scumpe proprietăți din Miami, acolo unde organizează cele mai tari party-uri din ”Orașul Magic”. Potrivit surselor noastre, la fiecare eveniment grandios pe care-l sărbătoresc americanii, Aneta de la Miami dă câte un party fabulos la vila ei.  Fie că e “Ziua Recunoștinței”, Revelion sau ”Ziua Independenței”, pe proprietatea Anetei are loc câte o petrecere de răsunet, la care toată “lumea bună” din Miami se înghesuie. (VEZI AICI: EX-IUBITUL ”REGINEI INSTAGRAMULUI” S-A CUPLAT CU O MULATRĂ, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI!)

Aneta de la Miami, în ipostaze hot

Joacă în “Miami Bici” cu BRomania și Codin Maticiuc

Pe Aneta Magdalena o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, film care va rula în sălile de cinema din 21 februarie. Potrivit surselor D.A.S. categoria A, miliardara a acceptat cu greu să joace în producția lui Codin Maticiuc. Cu toate că cei doi sunt prieteni de foarte mult timp, afaceristul abia a convins-o să accepte rolul din ”Miami Bici”.

Filmul, care se anunță deja un succes uriaș de box-office, este regizat de Jesús del Cerro, regizorul și producătorul serialului Vlad de la Pro TV. ”Miami Bici” are o distribuție de excepție, în frunte cu Codin Maticiuc și cu talentatul  Matei Dima -BRomania.

Dacă primul este un obișnuit al marelui ecran, cel de-al doilea se află la începuturi în cinematografie. Începuturi cât se poate de promițătoare! Matei Dima a debutat anul trecut, odată cu rolul în blockbuster-ul „5Gang: Un altfel de Crăciun”, iar acum deja s-a consacrat, bifând rolul principal în savuroasa comedie „Miami Bici”. De altfel, BRomania este câştigătorul primei ediţii Youtube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul făcut pentru Destorm (“See Me Standing”), un cântăreţ de muzică rap.

Din distribuție mai fac parte Arami Malaise, Chloe Malaise, actrița care s-a făcut remarcată în filmele:  Existence, Dream Killer (2019) și A Christmas Carol (2019), Florin Piersic Jr, fiul marelui actor Florin Piersic, dar și Rene Toledo Jr, actor și inginer de sunet care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicii. Gloria Estefan, Tony Bennett, Marc Anthony, Pharrell Williams, Pitbull, dar și Miley Cyrus, sunt doar câțiva dintre artiștii cu care a colaborat colegul de platou al lui Codin Maticiuc.

”Miami Bici”, din 21 februarie în cinematografe

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)