Primele imagini cu Daniela Crudu, la două săptămâni de la bătaie! Nu i-a mai păsat cum se îmbracă, a avut grijă doar să-și acopere vânătăile

Publicat: 23/02/2020 | 11:41

La două săptămâni de la bătaia cruntă de care a avut parte, din cauza iubitului său croat, Daniela Crudu a fost surprinsă de paparazzi Click.ro la ieșirea dintr-un atelier de croitorie, însoțită de sora sa. Curios este faptul că vedeta nu a avut așa multă grijă de aspectul său fizic, ”ca pe vremuri”. Mai mult, ea a fost surprinsă abătută și îngrijorată.

Încă se văd urmele bătăii

În fotografii, Daniela Crudu apare îmbrăcată într-o rochie tricotată, neagră, pe deasupra acesteia poartă o geacă din piele mult prea mare pentru măsura ei, părul prins lejer în coadă și încălțăminte sport în picioare. Detaliul de rezistență sunt ochelarii de soare, care sunt folosiți nu pentru că ar fi vreun soare arzător afară, ci ca să-i acopere vedetei vânătăile sumbre din jurul ochilor. După vizita la atelierul de haine, Daniela și sora sa au pornit cu mașina spre cartierul din Rahova, acolo unde acestea locuiesc.

Înainte de episodul violent, Daniela Crudu obișnuia să aibă mare grijă de înfățișarea sa, în public mai ales. Vedeta era surprinsă mereu aranjată și cu zâmbetul pe buze. Tot timpul căuta să fie în centrul atenției și să se fotografieze în fiecare ipostază, zilnic. Acum însă, plăcerile sale nevinoate se pare că sunt date uitării. După ce a avut parte de o traumă fizică, dar și psihică, Daniela este tot mai tristă și pare total neliniștită, cu capul în pământ.

Pe data de 9 februarie, Daniela Crudu a trecut pintr-o dramă de nedescris. Aceasta a fost bătutăcu sălbăticie de iubitul să croat, Seco Dubravko, cu care avea o relație amoroasă de un an. La acel moment, Daniela a sunat la 112 și a reușit să scape singură din ghearele agresorului, fugind desculță pe stradă și ajungând la spital. Poliția s-a sesizat în urma apelului pe care aceasta l-a făcut, însă Cruduța a refuzat să depună o plângere împotriva iubitului și l-a iertat.