Primele imagini cu Viviana Sposub după ce a alertat showbiz-ul cu presupusa sarcină! Cum arată burtica…

Publicat: 17/06/2021 | 23:52

A alertat showbiz-ul cu o posibilă sarcină, iar acum… Viviana Sposub le dă și mai mult de gândit fanilor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care dau de bănuit. Se pregătește, oare, iubita lui George Burcea să devină mămică pentru prima oară?

Povestea de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub a început pe platourile de filmare de la ”Ferma”. Toată lumea a rămas surprinsă când s-a înfiripat ceva între ei, dar iată că iubirea a apărut atunci când cei doi concurenți se așteptau mai puțin.

Acum, Viviana Sposub și George Burcea sunt extrem de fericiți împreună și nu ezită să-și arate afecțiunea în public. Zilele trecute, însă, noua colegă a lui Cove a pus showbiz-ul românesc pe jar după ce s-a filmat cu un test de sarcină, cu puțin timp înainte de prima ediție a noului format “Gașca Vorbește Lumea”. Până în momentul de față, nici ea și nici George Burcea nu au anunțat dacă rezultatul a fost pozitiv sau negativ. Totuși… CANCAN.RO a surprins-o pe brunetă zilele trecute în timp ce-și mângâia burtica ”suspectă”, iar imaginile dau de bănuit. (CITEȘTE ȘI: VIVIANA SPOSUB S-A FILMAT CU UN TEST DE SARCINĂ ÎN MÂNĂ: “EMOȚIILE DE AZI-DIMINEAȚĂ”. FANII AU COPLEȘIT-O CU MESAJELE PE IUBITA LUI GEORGE BURCEA)

Viviana Sposub și burtica ”suspectă”

Înainte de a intra în direct, Viviana Sposub a petrecut puțin timp în fața studioului de la Pro TV. Îmbrăcată cu o maletă cărămizie, o fustă mini albă și o pereche de bocanci negri, iubita lui George Burcea a socializat cu staff-ul.

La un moment dat, însă, colega lui Cove a făcut un gest surprinzător. Și-a mângâiat burtica… involuntar sau nu! Rămâne de văzut dacă cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți în viitorul apropiat. În timp ce pentru vedeta de la Pro TV ar fi pentru prima dată când ar trăi această experiență minunată, pentru actor ar fi a treia oară. (VEZI ȘI: GEORGE BURCEA ȘI VIVIANA SPOSUB, DANS ROMANTIC PE MELODIA CELEBRĂ A LUI MARCEL PAVEL)

George Burcea are două fetițe cu fosta sa soție, Andreea Bălan. Ella Maya s-a născut pe 9 octombrie 2016, iar surioara ei, Clara Maria, a venit pe lume pe 4 martie 2019.

Vivina Sposub, în timp ce-și mângâia burtica ”suspectă”

George Burcea a cucerit-o iremediabil

La început, asistenta TV nu-l vedea cu ochi buni pe cel care avea să-i devină iubit. Pe parcursul competiției, însă, Viviana Sposub și-a schimbat radical părerea în ceea ce-l privește pe George Burcea. Actorul a ajutat-o mult în „Fermă” și, într-un final, a reușit să o cucerească iremediabil prin felul său de a fi.

(NU RATA: VIVIANA SPOSUB A RĂSPUNS LA ÎNTREBAREA DE PE BUZELE TUTUROR. ARE SAU NU SILICOANE IUBITA LUI GEORGE BURCEA? „ERAM COMPLEXATĂ”)

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de «Fermă». Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din «Fermă» și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, declara Viviana Sposub pentru VIVA!

George Burcea și Viviana Sposub sunt de nedespărțit (sursa FOTO: Instagram)

Gerge Burcea: ”Nu a fost nimic sexual la început”

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt.

Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, mărturisea și George Burcea la emisiunea “Ferma. În Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.