Primele declarații despre relația cu Vlăduța Lupău: ”Pentru mine, ea a fost pe primul loc… Cu sfaturile mele a reușit să ajungă unde e astăzi!”

Publicat: 20/01/2020 | 23:35

Disputa dintre celebra cântăreață de muzică populară Vlăduța Lupău și fostul ei coleg Armin Nicoară pare să capete proporții. După ce s-ar fi răfuit în public, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a prezentat, în exclusivitate, declarațiile artistei despre saxofonistul ei, a venit rândul lui Armin să lămurească lucrurile.

Apropiați ai celor doi artiști au dezvăluit că între ei ar fi fost mai mult decât o legătură profesională, iar, de aici, la despărțirea „cu scântei” nu ar mai fi fost decât un pas. Vlăduța a negat că ea și Armin ar fi avut o relație secretă și a susținut că l-a ajutat în carieră. „Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare…  (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus artista pentru CANCAN.RO.

Replica saxofonistului nu a întârziat prea mult. La numai o zi după ce am prezentat primele informații despre subiect, Armin Nicoară a dorit să intervină.

Armin Nicoară, dezamăgit de Vlăduța Lupău: „Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta…”

Talentatul saxofonist a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că l-a deranjat foarte tare faptul că Vlăduța Lupău a spus că ea este cea care l-a făcut celebru. Mai mult, fiul lui Petrică Nicoară a mărturisit că a fost lezat de jignirile pe care fosta colegă de formație i le-ar fi adus în spațiul public. Armin Nicoară nu s-a ferit să declare că îi lipsește colaborarea cu Vlăduța Lupău și a dezvăluit că ea a fost cea care și-a dorit să nu mai cânte alături de el, pe scenă și la evenimente. (CITEȘTE ȘI: VLĂDUȚA LUPĂU ÎȘI “DESFIINȚEAZĂ” SAXOFONISTUL, DUPĂ CE S-AU RĂFUIT ÎN PUBLIC)

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău au încetat să mai colaboreze

„Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta. Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea, Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul. 

Chiar dacă ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia să facă circul ăsta, trebuia să ne continuăm pe partea muzicală evenimentele, nu să facă un circ, să sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia să le onorăm și să le spună că eu nu mai am ce căuta acolo, că nu am de ce să cânt cu ea”, a declarat Armin Nicoară, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Armin Nicoară: „Nici nu o cunoșteam pe Vlăduța Lupău”

Cunoscutul artist ne-a mai povestit că, în trecut, Vlăduța Lupău a fost cea care venea la evenimentele lui. Artistul mărturisește că, la vremea respectivă, nici nu știa de existența ei și susține că el a avut o contribuție pozitivă în cariera cântăreței. Armin a punctat că Vlăduța Lupău ar fi reușit să se facă atât de cunoscută și cu ajutorul sfaturilor pe care le-a primit din partea lui. (NU RATA: VLĂDUȚA LUPĂUPOZE SEXY DIN VACANȚĂ)

Armin Nicoară a ținut să îi dea replica Vlăduței Lupău

„Nu eu m-am dus la ea să-i cer sfaturi, eu nici nu o cunoșteam. O colegă de-ale ei m-a întrebat dacă poate să vină cu Vlăduța la evenimentele mele, nici nu știam cine este Vlăduța Lupău. Ea a ținut legătura cu familia mea, cu mine, eu tot i-am dat sfaturi, ce colaje să facem, ea de atunci nu a acceptat, îi era frică de faptul că, dacă face muzică comercială cu mine, nu mai e chemată la spectacole.

I-am zis să facem un cover pe melodia tatălui meu, «Dragu mi-i e să merg la coasă», melodie pe care tata, Petrică Nicoară, a lansat-o în anii ’90. A zis că nu vrea, ca, mai apoi, să văd că ea a scos melodia asta singură. Din familia mea nu i-a zis nimeni să scoată melodia asta de pe Youtube, noi tot timpul am îndrăgit-o și am fost drepți cu ea, nu cum crede ea, că vrem noi să-i facem rău, că așa spune peste tot.

A dat un boom pe Youtube, milioanele de vizualizări pe care le-a făcut le-a justificat ca fiind făcute pe ideile ei, și nu pe ideile mele… Nu ea m-a făcut mare, ci poate prin ideile mele a reușit să facă unele lucruri. Nu zic 100%, dar, cu sfaturi de la mine, a reușit să ajungă unde e astăzi”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Armin Nicoară.

„Am fost mai mult decât colegi”

Cât despre zvonurile că ar fi avut o relație sentimentală cu Vlăduța – sursele noastre au susținut că se foloseau de pretextul cântărilor pentru a petrece clipe de neuitat împreună – Armin a răspuns cu multă diplomație. Reamintim că Vlăduța s-a măritat, toamna trecută, cu portarul de la CFR Cluj Adrian Rus. (VEZI ȘI: CE NU S-A ȘTIUT PÂNĂ ACUM DESPRE VLĂDUȚA LUPĂU)

„Eu cu Vlăduța am avut o relație foarte apropiată. Am respectat-o și pe scenă, și în afara scenei. Am fost mai mult decât colegi, am fost în vacanțe, părinții mei au respectat-o și ei. Și nimeni, nici eu și nici familia mea, nu a vrut niciodată să-i facă rău”, a mărturisit Armin Nicoară, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Armin Nicoară susține că nu știa cine este Vlăduța Lupău

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...