Primele declarații ale Prințului Charles, după ce s-a vindecat de coronavirus: ”Ți se fură ceea ce cândva era viața ta de zi cu zi”

Publicat: 01/04/2020 | 18:38

După ce s-a vindecat de coronavirus, Prințul Charles a făcut și primele declarații despre experiența prin care a fost nevoit să treacă.

Prințul Charles a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 în data de 25 martie, 2020, zi în care a anunțat că s-a autoizolat în reședința sa din Scoția. La 71 de ani, vârstă aflată în categoria de risc, acesta a avut o formă ușoară, iar acum se simte foarte bine, conform presei străine.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al familiei regale a precizat că Prințul de Wales își va relua de acum activitățile. Acesta va participa la întruniri oficiale, respectând însă regulamentele medicale stipulate prin hotărâri guvernamentale. (CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT MEGHAN MARKLE CU PUŢIN TIMP ÎNAINTE CA PRINŢUL CHARLES SĂ FIE DEPISTAT POZITIV: „POATE AŢI MAI VĂZUT SAU AUZIT ASTA, DAR…”)

Acum, Prințul Charles a oferit și primele declarații despre experiența prin care a trecut și a ținut să le mulțumească medicilor, voluntarilor, tuturor celor din serviciile publice, precum și celor are lucrează în supermarketuri pentru efortul depus în lupta cu coronavirusul.

”Am avut de-a face recent cu temuta experiență coronavirus, fiind printre cei infectați. Din fericire, simptomele mele nu au fost grave, iar acum mă aflu de cealaltă parte a bolii, deși sunt în continuare izolat. Chiar dacă nu am avut o formă gravă, este o experiență ciudată, frustrantă și chinuitoare atunci când ești nevoit să stai departe de familie, prieteni și ți se fură ceea ce cândva era viața ta de zi cu zi.

În aceste momente fără precedent ale vieților noastre, tulburați și anxioși cum am ajuns, eu și soția mea ne gândim la toți cei care au pierdut ființe dragi din cauza coronavirus și la toți cei care trec acum prin chinuri cumplite, izolare și singurătate. Suntem alături de oamenii în vârstă care trec acum prin momente grele”, a mărturisit Prințul Charles într-un video.