Primele declarații ale Mariei Constantin după despărțirea de Dacian Varga: ”Am ajuns să ne înstrăinăm”

Publicat: 25/02/2020 | 10:23

Povestea de iubire dintre Maria Constantin și Dacian Varga este de domeniul trecutului, chiar dacă cei doi intenționau să se căsătorească. Iată că nu s-a întâmplat asta, ba, mai mult, acum sunt ex-parteneri.

Locuiau împreună de un an, iar planurile pentru un viitor comun fuseseră schițate în tot acest interval de timp. Admiratorii cuplului nu bănuiau că se va ajunge, așa de repede, la o separare, iar vestea dată de artistă i-a luat prin surprindere. Însă Maria Constantin a declarat că despărțirea este un fapt, chiar dacă nu a dorit să ofere prea multe detalii. Totuși, spune ea, nu are ce să îi reproșeze lui Dacian Varga, însă – între timp – a intervenit o ”înstrăinare”.

”Da, ne-am despărțit, însă nu vreau să dau prea multe detalii. Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie”, a declarat Maria Constantin pentru click.ro.

Maria Constantin: ”Eram amândoi foarte ocupați”

Maria Constantin, agresată de fostul soț

Cântăreața a povestit că, înainte să plece la o petrecere, copilul a început să plângă, iar fostul ei soţ – cântăreț de muzică populară – s-a enervat şi l-a lovit. Când a ridicat tonul şi l-a ameninţat că-l părăseşte, în timp ce-şi ţinea băiatul în braţe, acesta a lovit-o puternic. Apoi, după câţiva ani – când copilul mai crescuse – Maria Constantin a fost dată cu capul de maşină de cântăreţul de muzică populară în parcarea unui parc, după ce luase copilul pentru a se juca împreună.

„Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecam la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns şi zicea că nu vrea să mearga cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu soţ s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi’. El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe. A doua oară, Codruţ era mai mare. S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de maşină”,a povestit Maria Constantin în urmă cu câţiva ani.