Primele declarații ale Margheritei de la Clejani, după ce Dan Capatos a mărturisit că vedeta ar avea probleme cu inima

Publicat: 05/03/2020 | 14:16

Margherita de la Clejani a oferit primele declarații, după ce Dan Capatos a mărturisit că vedeta ar avea probleme cu inima. Artista a spus adevărul gol-goluț despre starea ei de sănătate.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Dan Capatos trebuia să o aibă invitată pe Margherita de la Clejani. Însă, conform spuselor lui, tânăra n-ar fi ajuns la XNS din cauza unor probleme cu inima. (CITEȘTE ȘI: ULTIMA FOTOGRAFIE PUBLICATĂ DE MARGHERITA DE LA CLEJANI A STÂRNIT UN VAL DE COMENTARII RĂUTĂCIOASE. MAMA ARTISTEI A SĂRIT ÎN APĂRAREA EI, DAR FANII AU TAXAT-O ȘI PE EA PENTRU VOCABULARUL FOLOSIT)

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate… Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a spus Dan Capatos.

La scurt timp după declarațiile făcute de prezentatorul TV, Viorica de la Clejani a negat faptul că fiica ei ar avea probleme de sănătate: „Îți dai seama că e o fată tânără nu are cum să fie bolnavă cu inima, poate o avea vreo gripă ușoară… poate, nu știu. Eu nu știu despre așa ceva. Deci, nu știți să se confrunte cu vreo problemă. Nu, Doamne! E prea tânăra ca să se confrunte cu așa ceva! Ferească Dumnezeu”.

Iar, acum, Margherita de la Clejani a oferit primele declarații după ce s-a alertat toată lumea. Artista a ținut să precizeze că se simte foarte bine.

”Sunt foarte bine, sunt sănătoasă, plină de entuziasm și am foarte multe proiecte pentru prezent. Chiar sunt foarte bine, pot să spun că sunt chiar WOW, într-o stare de beatitudine”, a mărturisit Margherita pentru Antena Stars.