Primele declarații ale lui Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat de Covid: ” Un miracol că am scăpat „

Publicat: 08/01/2021 | 14:12

 

Mihai Budeanu a trecut prin iadul numit Covid-19. Artistul a stat aproape o lună internat în spital, în stare gravă, iar medicii susțin că e un miracol că s-a vindecat. 

Mihai de la 3 Sud Est poate răsufla ușurat, căci ce a fost mai greu a trecut. Artistul s-a vindecat de Covid-19 și poate merge mai departe. Membrul trupei 3 Sud Est a stat  internat aproape trei săptămâni la Terapie Intensivă.

Am chemat salvarea și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă din ce în ce mai mult. Am chemat salvarea, m-a luat. Am ajuns la Medgidia, la secția de ATI. Oxigenul era undeva la 50%, undeva foarte jos. Medicii au spus – ‘un miracol că ai scăpat’.”, a spus Mihai Budeanu la Vorbește Lumea.

Mai mult, artistul a spus că unele probleme de sănătate de care nu știa, au făcut ca virusul să fie mai violent.

A fost ceva ascuns, cred ca undeva la plămâni. Nu știu. La spectacole, ieși transpiri, stai la autografe.  Răceli care, în timp, și-au spus cuvântul„, a susținut Mihai Budeanu.

VEZI ȘI: DE ZIUA LUI, MIHAI ALBU A FOST CHEMAT, DIN NOU, ÎN INSTANȚĂ DE FOSTA SOȚIE „SUNT JUDECAT, APĂRAT, APOI ABSOLVIT DE ORICE VINĂ”

Mihai Budeanu: „Cazul meu este fericit”

Cântărețul a mărturisit că a avut nevoie de tratament cu plasmă și medicamentație, iar acest lucru a fost posibil datorită prescripției unui medic român din Las Vegas. Din fericire, starea lui este una bună și încearcă să-și reia viața. Nu face prea mult sport, căci nu se simte pregătit, dar iese la plimbare destul de des.

Cazul meu este fericit. Nu am nicio problemă, sechele nu există, memoria e foarte bună. Urc scări, nu am nevoie de lift. Încerc în fiecare zi să-mi găsesc de lucru, ies la plimbare, urc scări. Nu m-am apucat de sală, nu cred că sunt pregătit. O să mai las să mai treacă un timp”,a mai povestit Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat.

CITEȘTE ȘI: SNOOP DOGG S-A FILMAT PE RITMURI DE MANELE ȘI A POSTAT CLIPUL PE CONTUL LUI CU 55 DE MILIOANE DE URMĂRITORI