Primele declarații ale lui Joseph Hadad, după ce a ajuns de urgență la spital: ”Se pare că am avut…”

Publicat: 12/02/2020 | 16:21

Celebrul bucătar a ajuns de urgență la Spitalul C.C Iliescu din Capitală, după ce i s-a făcut rău. Joseph Hadad se afla în restaurantul său.

Celebrului chef i s-a făcut rău dintr-o dată și un echipaj SMURD a fost solicitat de urgență la adresa restaurantului, pe care juratul de la PRO TV îl deține în București. Apropiații se gândeau la ce e mai rău și nu excludeau ideea unui infarct.

După toate investigațiile medicale, Joseph Hadad a ținut să-și liniștească fanii.

„Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic”, a scris Joseph Hadad pe pagina sa de Facebook.

Juratul Pro TV a rămas văduv cu trei copii

Joseph Hadad a rămas văduv în urmă cu aproximat 12 ani. Soția celebrului chef a fost răpusă de temutul cancer la sân, iar moartea femeii iubite i-a schimbat complet viața. Gila avea 42 de ani când a murit, iar în urma sa, au rămas trei copii orfani de mamă și un soț îndurerat. Îndrăgitul jurat de la Pro TV se consideră vinovat pentru că, fiind ocupat cu munca, nu a mers cu soția lui la medic şi regretă enorm acest aspect. El a cheltuit sume importante în lupta soției sale cu maladia mortală; a vândut apartamentul, însă, din nefericire, toate eforturile au fost în zadar.

Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie.

Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…”, i-a dezvăluit chef Joseph Hadad prezentatoarei Iuliana Marciuc la “Destine ca-n filme”.