Primele declarații ale fiului lui Brigitte despre scandalul în care poliția a intrat pe fir: “Am avut diferite…” + ce a spus despre consumul de droguri

Publicat: 22/06/2020 | 17:59

Fiului lui Brigitte a acceptat să vorbească despre scandalul în care poliția a intrat pe fir, după ce mama și tatăl vitreg au mers de urgență azi să ceară ajutorul agenților din orașul Voluntari. În timpul primelor declarații, Robert Sfăt a vorbit și despre consumul de droguri.

Citește și: Dezvăluire-bombă despre divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase: “Mi-a fost rușine să spun”. Vedeta a rostit azi adevăratul motiv al separării definitive

Primele declarații ale lui Robert Sfăt despre scandalul în care poliția a intrat pe fir

În fața unei jurnaliste de la România TV, Robert Sfăt a dat de înțeles că situația prezentată de mama sa este mult prea dramatică și, în plus, adevărată doar pe alocuri. Tânărul a mai spus că își dorește să devină artist, iar în visul său nu primește sprijin din partea lui Brigitte Pastramă.

“Am avut diferite incompatibilățile parentale. Eu am o pasiune și asta o să fac. O să mă fac artist și ei nu îi place chestia asta. Nu m-a ambiționat. Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi. Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine”, a declarat tânărul la România TV.

Nu rata: Brigitte, mărturii cutremurătoare despre Robert Sfăt: “Fiul meu se drogează de la 14 ani. Mi-au…”

În legătură cu consumul substanțelor interzise, băiatul lui Brigitte Pastramă a negat că mai folosește așa ceva și a subliniat că nu a comis nicio ilegalitate. Pe de altă parte, vedeta a susținut în cadrul unui interviu oferit azi că fiul ei a fost internat la dezintoxicare, însă, lucrurile nu au revenit la normal după această experiență.

“De mașină se tot plânge că s-a urcat un gândăcel și a învârtit acolo de covrig. Mi-au luat amprentele. Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin. De la 14 ani când am venit la București, i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii. Când eram mic mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu aș ridica mâna la ea niciodată”, a mai spus Robert Sfăt, conform sursei citată mai sus.

Află și:Fiul lui Brigitte a condus Volkswagenul lui Pastramă cu frâna de mână trasă și… Cum a fost salvată bruneta din mâinile agresorului: “Dacă nu intervenea Florin…”