Primarul Iașului a făcut accident într-o intersecție și a ajuns la spital! VIDEO

Publicat: 07/03/2020 | 23:25

Mașina lui Mihai Chirica, primarul Iașului, a fost implicată, sâmbătă, într-un accident într-o intersecție din capitala Moldovei. Trei persoane, între care și edilul, au fost duse la spital. Polițiștii fac cercetări, conform Mediafax.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs într-o intersecție din orașul Iași, unde mașina primarului Mihai Chirica a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Șoferul mașii implicate în accidentul cu primarul și o femeie, precum și Mihai Chirica au primit îngrijiri medicale și au fost duși la spital cu echipaje SMURD.

„A spus că eu am trecut pe roșu, el era pe verde și m-a luat. Pe camere s-a văzut. Nu am ce să zic. A zis că el a trecut pe verde, eu eram pe roșu”, a spus șoferul implicat în accidentul cu primarul Chirica.

Mihai Chirica tocmai fusese anunțat candidat din partea PNL. Biroul Politic Județean al PNL Iași a votat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iașului. Fostul social-democrat a fost susținut de 28 de membri, trei s-au abținut și doi au votat „împotrivă”.