Primarul din Ștefăneștii de Jos, acuzat că a abuzat o fetiță de 13 ani. Edilul a fost reținut de polițiști

Publicat: 11/06/2021 | 18:21

Caz șocant ieșit la iveală în Ștefăneștii de Jos. Primarul comunei a fost reținut de polițiști, după ce a fost acuzat că a abuzat aproximativ trei ani de o copilă de 13 ani, care a născut ulterior un băiețel.

Procesul a fost deschis în urmă cu trei ani, când copila a ajuns în travaliu la un spital din București, la 13 ani și șapte luni. În noaptea în care fata ar fi rămas însărcinată, ea a fost abuzată, se pare, atât de primar, cât și de alți doi bărbați.

Mai mult decât atât, edilul comunei ilfovene ar fi cumpărat-o pe fată de la părinți, care ar fi acceptat totul. Cu sumele primite de la Robert Ștefan, oamenii și-ar fi ridicat o locuință.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Gândul, că în urma cercetărilor a reieșit că primarul Robert Ștefan ar fi întreținut relații sexuale cu fata, în mod repetat.

Polițiștii bănuiesc faptul că fata ar fi fost luată de acasă în primăvara lui 2018, prin intermediul a doi dintre prietenii primarului, care i-au predat-o cu ocazia unei petreceri pe care acesta o organizase pe malul bălții administate de el în localitatea Dascălu.

În seara aceea, copila, care nu împlinise încă vârsta de 13 ani, a fost violată de cei doi indivizi, dar a fost abuzată și de primar. De atunci, spun procurorii,  bărbatul ar fi abuzat de copil în repetate rânduri.

Anchetatorii presupun că banii primiți de primar i-au făcut pe părinții fetei să-l acopere pe Robert Ștefan și să ascundă adevărul, mai ales după ce fata a rămas gravidă și a născut un băiețel, cu toate că abia împlinise vârsta de 13 ani. Acum, celor trei le-au fost făcute analize, iar ADN-ul lor va fi introdus în baza de date a agresorilor sexuali. În același timp, urmează să se stabilească și dacă vreunul dintre ei este tatăl băiatului care a împlinit deja 3 ani.