Primăria Bran a fost închisă după ce viceprimarul a fost testat pozitiv cu COVID-19

Publicat: 31/03/2020 | 12:15

Primăria Bran din judeţul Braşov a fost închisă, după ce viceprimarul a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Brașov.

În urma confirmării testului, primăria a fost închisă, iar toți angajații sunt izolaţi la domiciliu. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE EMANUELA, CEA MAI TÂNĂRĂ VICTIMĂ A CORONAVIRUSULUI DIN ROMÂNIA! AVEA DOAR 27 DE ANI ȘI S-A INFECTAT CU NOUL COVID-19 LA O ÎNMORMÂNTARE)

„O persoană din cadrul Primăriei Bran a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 la primul test. Pentru a proteja cetăţenii şi funcţionarii instituţiei, în urma anchetei epidemiologice s-a decis ca aceştia din urmă să rămână în izolare la domiciliu”, a precizat Instituţia Prefectului, care citează Primăria Bran.

Potrivit MEDIAFAX, viceprimarul din Bran, Nicolae Nilă a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta s-a simţit rău şi avea probleme cu respiraţia, ştiind că suferă şi de diabet a mers la medicul de familie pentru a afla ce se petrece. De aici a fost trimis la UPU din Zărneşti, iar medicii de acolo i-au recomandat să facă o testare pentru coronavirus şi a fost redirecționat către Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov. (VEZI ȘI: CARE SUNT SINGURELE ȚĂRI DIN LUME FĂRĂ NICIUN CAZ DE COVID-19. “SUNTEM PRINTRE SINGURII CARE SE POT BUCURA DE STATUL LA BAR!”)

„Le-am spus că nu am nimic, că m-am ferit, dar am mers la Boli Infecţioase din Braşov. Aici, sâmbătă după-amiază mi-au spus că am ieşit pozitiv la COVID-19. Când am auzit, să paralizez nu alta. N-am nimic, nu tuse, nu febră. (…) Nici în gândurile negre nu gândeam”, a declarat Nilă, conform MEDIAFAX.

Activitatea de la Primăria din Bran a fost suspendată pentru moment, urmează să se dezinfecteze locul, iar apoi o parte dintre angajați se vor întoarce la serviciu.