Primaria blestemată din România. Primarii mor unul după altul

Publicat: 03/01/2020 | 10:57

Doina Antohi – al treilea primar postdecembrist al Tătărăniului – a încetat din viață după o lungă suferință. A fost primar între anii 2011 și 2016, apoi s-a retras, din motive de sănătate, preluând funcția de viceprimar al localității. 

Doina Antohi a suferit un accident cerebral, chiar în clădirea Primăriei, la sfârșitul anului 2017. A rămas paralizată și timp de doi ani de zile s-a chinuit să revină la o viață normală, însă organismul său nu a mai rezistat. În localitate se vorbește deja despre un adevărat blestem, fiindcă Doina Antohi nu este singurul primar care-și găsește sfârșitul la muncă. Cel mai longeviv primar al comunei, Vasile Filip, a murit în 2011, atunci când era în funcție.

“Doamna Antohi s-a dus, după o lungă suferință. A murit acasă, avea grijă o soră de-a sa. Și soțul, Dumnezeu să-l odihnească, tot de așa a murit. A făcut accident cerebral și s-a dus repede. După ce a venit de la Brașov, parcă își mai revenise, dar înainte de Ajunul Crăciunului a murit. A fost îngropată pe 24 decembrie, în satul ei pe care l-a iubit mult”, a spus primarul Mihai Băhnăreanu.

”Și eu umblu cu pastilele după mine, în buzunar”

Întrebat dacă Primăria e urmărită de vreun blestem, acesta a recunoscut că este… speriat. “Păi a cam băgat spaima în mine. Domnul Filip s-a dus în 2011, acum doamna Antohi, tot de pe funcție. Nici primul primar, Vasile Popa, nu e prea bine. A făcut și el un accident, dar îl duce pe picioare. Și eu umblu cu pastilele după mine, în buzunar. Și doctorul mi-a zis să nu mă mai consum. Dar nu pot. Mă macină problemele Primăriei. Trebuie s-o las mai ușor, fiindcă colegii mei nu au mai apucat să-și ducă mandatele până la capăt”, a declarat edilul pentru vremeanoua.ro.