Prima vedetă din România, diagnosticată cu noul coronavirus. A fost internată deja la ”Matei Balș”!

Publicat: 10/04/2020 | 19:03

COVID-19 lovește în plin showbizul! A fost diagnosticată cu noul coronavirus prima vedetă din România. Bruneta, care este soția unui celebru medic estetician, a fost internată deja la ”Matei Balș”! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: SENTINȚĂ DEVASTATOARE PENTRU „REGELE VAGOANELOR”. MAGISTRAȚII AU DECIS CĂ…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de prima vedetă din showbiz-ul românesc care a fost diagnosticată cu noul coronavirus. (NU RATA: ILIE NĂSTASE PLANIFICĂ NUNTA ANULUI ÎN IZOLARE)

Fostul ”iepuraș” Playboy Roxana Marinescu-Schwartz este prima celebritate de pe scena mondenă de la noi care a fost diagnosticată cu COVID-19.

CORONAVIRUS. Prima vedetă din România infectată cu COVID. „E proastă mâncarea la „Matei Balș”. O felie de parizer pe zi”

Potrivit informațiilor noastre, în urmă cu câteva zile, sexoasa brunetă s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate – insuficiență respiratorie – și a decis să apeleze la Salvare. La scurt timp după ce Roxana a ajuns la o unitate medicală din București, i s-au acordat pimele îngrijiri, dar i s-a și făcut testul de coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. Ulterior, vedeta a fost internată la ”Matei Balș”, unde se află și în prezent. (VEZI AICI: L-AM GASIT PE MEDICUL ACUZAT DE CRIMA ORGANIZATA! E DAT DISPARUT, DAR EL DECLARA: “N-AM FUGIT DIN TARA! SUNT BINE MERSI AICI!”)

Roxana Marinescu- Schwartz, prima vedetă din România care a fost diagnosticată cu COVID-19

”Am descoperit că este diagnosticată pozitiv”

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Victor Schwartz, renumitul medic estetician, a vorbit, în premieră, despre situația mai puțin plăcută în care se află soția lui. (VEZI ȘI: UNA DINTRE LIDERELE PARTIDULUI BRUNETELOR ESTE AZI BLONDĂ ȘI…)

”Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane.

EXCLUSIV. Festin în pușcării la masa de Paște! „Și deținuții suferă din cauza epidemiei de coronavirus”

Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste pozitive, nu o lasă acasă”, a declarat Victor Schwartz, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Victor Schwartz, declarații exclusive despre starea de sănătate a soției sale

Roxana a devenit mămică după mai multe fertilizări in vitro!

Fostul model s-a căsătorit în 2013 cu medicul estetician Victor Schwartz, iar doi ani mai târziu, după multe proceduri de fertilizare in vitro, a venit pe lume şi fiul ei, Edi. De atunci bruneta a renunţat la cariera ei în modelling şi s-a dedicat copilului. Roxana a urmat cursuri de make-up şi a profesat în domeniu, iar de ceva timp vrea să-şi schimbe complet job-ul. O carieră sportivă îi surâde mai mult ca oricând.

Roxana Marinescu, pe vremea când era brunetă

A pozat în Playboy

În septembrie 2012, Roxana Marinescu si-a împlinit unul dintre cele mai mare visuri ale ei: să apară în Playboy. Bruneta a realizat un pictorial de senzație pentru revista iepurașului cu papion din România, fotografiile fiind foarte bine primite de reprezentanții sexului puternic.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)