Prima semifinală Asia Express Live Video pe Antena 1. Răzvan Fodor şi Sorin Bontea, favoriţii fanilor, au rămas în competiţie

Publicat: 12/04/2020 | 12:38

Tensiune maximă la ”Asia Express”, iar fanii emisiunii sunt pregătiți deja pentru etapa semifinală. Startul va fi dat chiar în această seară, iar Speak/Ștefania, Sorin Bontea/Răzvan Fodor, Alex Abagiu/Radu, Adda/Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală.

Taiwanul s-a dovedit a fi, până acum, o țară a surprizelor, iar asta nu se schimbă nici de acum înainte. În prima ediție a acestei etape, Gina ponește din nou căutarea de monede, pe care le va ascunde în cele mai ciudate locuri. Unul dintre acestea este Muzeul de Sare din Tainan, înțesat de piramide din sare în care concurenții vor fi nevoiți să scotocească pentru a putea merge mai departe pe Drumul Comorilor.

În premieră pentru ”Asia Express”, una dintre misiunile din această etapă va depinde în totalitate de talentul concurenților și de ce știu ei să facă pentru a aduna bani. Dacă Abagiu va machia femei pe stradă, iar chef Sorin Bontea le va găti taiwanezilor, rămâne de văzut cum se vor descurca celelalte două echipe în cea mai nouã ediţie Asia Express, difuzatã în aceastã searã – dupã Observator – la Antena 1.

(CITEȘTE ȘI: CINE A CÂŞTIGAT ASIA EXPRESS 2020? TOATĂ LUMEA SE AŞTEPTA LA CARMEN ŞI ALINA, ÎNSĂ ADEVĂRAŢII CÂŞTIGĂTORI SUNT…)

Răzvan Fodor: ”În timpul ăsta, tu nu știi nimic de familia ta!”

Răzvan Fofor a recunoscut că ar spune din nou DA în cazul în care ar fi întrebat dacă dorește să mai participe la ”Asia Express”. Chiar dacă a fost foarte grea provocarea, Fodor a apreciat toate probele și se consideră mult mai puternic după participare.

„Fără doar și poate aș spune din nou Da provocării Asia Express, dacă ar trebui să o iau de la capăt, deși a fost extrem de greu. Faceți-vă un film și imaginați-vă că în fiecare seară trebuie să te rogi de cineva să te lase să dormi la el în casă/ pe podea/ în garaj/ beci/ curte. După ce ai reușit asta, trebuie să treci peste rușine, și să ceri și de mâncare, iar ea poate fi orice: o mână de orez, un fruct sau, dacă ai noroc, prinzi și o bucată de proteină în farfurie. Iar în tot timpul asta, tu nu știi nimic de familia ta! Crede-mă, că după 2-3 săptămâni te întrebi ce cauți acolo.”, a declarat Răzvan Fodor, în numărul de aprilie al revistei VIVA!.

(VEZI ȘI AICI: SCANDAL MONSTRUOS DUPĂ CE FRAȚII RISTEI AU PĂRĂSIT COMPETIȚIA DE LA ANTENA 1: “EMISIUNE REGIZATĂ”! SPEAK A RĂBUFNIT ȘI A SPUS TOT ADEVĂRUL DESPRE FILMĂRILE DE LA ASIA EXPRESS)