Prima reacție publică făcută de Prințul Charles, după decesul Prințului Philip:”Dragul meu tată a fost o persoană foarte specială”

Publicat: 11/04/2021 | 10:30

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, i-a adus sâmbătă un omagiu tatălui său, prinţul Philip, mărturisind că lui personal și familiei „le va lipsi enorm”.

Prin intermediul unei declarații televizate transmise din fața reședinței sale Highgrove House, Prințul Charles a vorbit despre trecerea în neființă a tatălui său, Prințul Philip. Declarația susținută este prima reacție publică făcută de moștenitorul coroanei, după moartea soțului Reginei Elisabeta a II-a.

CITEȘTE ȘI CÂND VA FI ÎNMORMÂNTAT PRINȚUL PHILIP ȘI CÂND VA REVENI REGINA ELISABETA ÎN VIAȚA PUBLICĂ

„Dragul meu tată a fost o persoană foarte specială”

Prințul Charles s-a declarat profund impresionat de numărul mare de persoane care din Regatul Unit, din Commonwealth și din lume care au împărtășit durerea familiei regale.

„Tatăl meu a servit practic în ultimii 70 de ani, în modul cel mai devotat şi mai remarcabil, Regina, familia, ţara şi întregul Commonwealth.

Dragul meu tată a fost o persoană foarte specială care, mai presus de toate, ar fi fost uimit de reacţia şi de lucrurile emoţionante care s-au spus despre el şi, din acest punct de vedere, noi, familia mea, suntem profund recunoscători pentru toate acestea”, a spus prinţul Charles în fața reporterilor, purtând o cravată neagră în semn de doliu

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

VEZI ȘI DALAI LAMA, MESAJ PENTRU CASA REGALĂ A MARII BRITANII

Sursă foto: instagram.com/theroyalfamily/