Prima reacție a Vioricăi de la Clejani, după ce Dan Capatos a mărturisit că Margherita are probleme cu inima

Publicat: 04/03/2020 | 20:48

Viorica de la Clejani a oferit primele declarații, după ce Dan Capatos a mărturisit că Margherita are probleme cu inima.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Dan Capatos trebuia să o aibă invitată pe Margherita de la Clejani. Însă, conform spuselor lui, tânăra n-ar fi ajuns la XNS din cauza unor probleme cu inima. (CITEȘTE ȘI: Ultima fotografie publicată de Margherita de la Clejani a stârnit un val de comentarii răutăcioase. Mama artistei a sărit în apărarea ei, dar fanii au taxat-o și pe ea pentru vocabularul folosit)

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate… Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a spus Dan Capatos.

A apărut și prima reacție a Vioricăi de la Clejani, după ce prezentatorul TV a mărturisit că Margherita are probleme de sănătate.

„Îți dai seama că e o fată tânără nu are cum să fie bolnavă cu inima, poate o avea vreo gripă ușoară… poate, nu știu. Eu nu știu despre așa ceva. Deci, nu știți să se confrunte cu vreo problemă. Nu, Doamne! E prea tânăra ca să se confrunte cu așa ceva! Ferească Dumnezeu”, a precizat Viorica de la Clejani într-o emisiune TV.

Margherita, carieră înfloritoare

Margherita de la Clejani se descurcă, deja, fără ajutorul celebrilor ei părinți, Viorica și Ioniță. Taraful de la Clejani, din care și ea face parte, are un tarif de 5.000 de euro pe eveniment. (VEZI ȘI: Margherita de la Clejani, luată peste picior de fani. A vrut să fie dură, dar a fost „taxată” imediat)

Mai nou, Margherita se duce și singură la concerte și cere o sumă frumușică pentru prestația sa. Astfel, artista percepe 2.500 de euro pe eveniment.