Prima reacție a sexy-rusoaicei, după ce s-a întâlnit cu Alex Bodi în Londra chiar înainte de a divorța de Bianca Drăgușanu

Publicat: 15/03/2020 | 11:30

Iată că a apărut și prima reacție a sexy-rusoaicei, după ce s-a întâlnit cu Alex Bodi în Londra chiar înainte de a divorța de Bianca Drăgușanu. Daria Radionova n-a mai stat pe gânduri și a spus lucrurilor pe nume!

În urmă cu câteva zile, v-am dezvăluit, în premieră, amănunte uluitoare legate de unul dintre motivele care ar fi dus la destrămarea cuplului Alex Bodi – Bianca Drăgușanu: musculosul ar fi ”tradus-o” pe vedetă cu o sexoasă rusoaică. Din câte se pare, afaceristul și Daria Radionova nu s-au ”intersectat” doar la Monaco. Înainte de escapada de pe Riviera franceză, cei doi s-au întâlnit și în Londra. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A PĂRĂSIT-O PE BIANCA PENTRU O RUSOAICĂ?! AM INTRAT ÎN POSESIA IMAGINILOR CARE ÎL DAU DE GOL!)

Se pare că Bianca Drăgușanu ar fi știut de existența Dariei, iar cuvintele urâte la adresa rusoaicei au făcut-o pe tânără să reacționeze. O fană a înștiințat-o pe Daria de faptul că Bianca Drăgușanu ar fi jignit-o în nenumărate rânduri, iar sexy-rusoaica n-a mai ținut cont de nimic și a răbufnit.

”Am fost calmă până la un moment. Mulți îmi scriu despre asta și aș vrea să vă spun că nu doresc să iau parte la acest circ. Aș vrea să clarific un singur lucru. Părerea acestei femei jalnice e la fel de stupidă și mizerabilă ca ea însăși. Îmi pare rău de ea și de gelozia ei. Nu are nici clasă, nici maniere. După atâtea operații estetice încă mai este nesigură pe ea. Nu am ofensat-o prima și nu sunt motivul divorțului lor așa că nu înțeleg de unde apare toată răutatea asta. Clovn patetic și gelos!”, a mărturisit Daria Radionova.

Daria, stil de viață luxos

Daria Radionova a reușit să-i impresioneze pe britanici prin expunerea unui mod de viață extrem de luxos. În urmă cu ceva timp, tânăra a etalat în capitala britanică un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce acoperit cu cristale Swarovski negre.

Potrivit tinerei, care provine dintr-o familie foarte înstărită, automobilul a fost decorat cu peste două milioane de cristale, aplicate manual în decurs de 700 de ore. Conform unor site-uri de specialitate, prețul modelului Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce se ridică de la 315.078 lire sterline sau 364.821 de euro