Prima reacție a Mellinei, după ce s-a scris că ar fi rămas însărcinată la Survivor: „Nu mai aveam răbdare”

Publicat: 17/04/2021 | 20:35

Războinica Mellina și Faimosul Cătălin Moroșanu au ajuns în România, după experiența Survivor România, unde au petrecut peste trei luni. Cele două vedete au dat și primele declarații despre sentimentele pe care le-au trăit acolo.

Deși ieri, în presă s-a scris că Mellina ar fi rămas însărcinată în timpul emisiunii, după ce fanii au observat „burtica suspectă”, odată ajunsa pe aeroportul Otopeni, Războinica nu a pomenit absolut nimic despre un eventual copil.

Citește și: Cine s-ar fi așteptat. Georgiana de la Survivor vrea să fie cântăreață. Iată cum sună o melodie compusă de ea. VIDEO

„Am stat patru luni aproape în Republica Dominicană și nu mai aveam răbdare să ajung. A fost cea mai dură experiență din viața mea în care mi-am resetat niște convingeri din viața mea.

Ne-am dat seama cât de binecuvântați suntem și câte lucruri minunte le avem, cum ar fi părinții, fpatul că avem un acoperiș deasupra capului. Am trăit ca niște animale și a trebuit să supraviețuim. Cel mai greu a fost să nu știu nimic despre familie, dacă sunt bine.

Pentru mine călătoria se terminase și am luptat până la ultima celulă. Asta am fost eu”. a declarat Mellina, pentru KanalD.

Totuși, atunci când a apărut în fața presei, Mellina purta o rochie atât de largă, încât cei prezenți acolo nu au avut cum să vadă dacă zvonul poate fi real.

Mellina cu burtica de gravidă (stânga) Mellina pe aeroport ( foto captură Kanal D)

Reacția lui Moroșanu, la venirea în aeroport

Cătălin Moroșanu s-a comportat ca un adevărat antrenor pentru echipa Faimoșilor, dar a avut ghinion. Fostul sportiv și-a rupt meniscul în timpul unei probe.

„Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară și nu mi-au spus nimic. Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viața mea nisip și palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta.

„A fost o experiență foarte grea, trebuia să fii puternic psihic și să reziști în camp. A fost una dintre cele mai grele experiente si sper să am ce să le povestesc celor din jur pentru că a fost o experientă plăcută și am avut si experinete neplăcute când trebuie să stăm în camp.

Eu sper să fi lăsat ceva acolo, s fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energa degeaba, că urâm degeaba, pentru ca atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali.

Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul pishic, familia, fetița mea, prietenii și acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurt și trebuie să o trăim din plin”, a spus Moroșanu.

Nu rata: Cine este concurentul care îl va înlocui pe Moroșanu la Survivor. A fost dat afară de la FCSB pentru că i-a imitat pe Gigi Becali