Prima reacție a medicilor de la “Matei Balș” despre starea lui Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2)

Publicat: 18/06/2020 | 10:25

Reprezentanții Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” au reacționat în cazul lui Marcel Pavel, care a fost confirmat seara trecută cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Potrivit celor mai noi statistici, în România, numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 22.760 și, dintre aceste persoane, 1.451 au fost răpuse de boala rară din China.

Descoperă și: Ce a făcut Marcel Pavel cu doar câteva zile înainte sa fie confirmat cu noul coronavirus. A luat contact cu colegii de la “Te cunosc de undeva”, inclusiv cu Andreea Bălan

Prima reacție a medicilor de la “Matei Balș” despre starea lui Marcel Pavel

În vârstă de 60 de ani, cântărețul Marcel Pavel a aflat azi-noapte că a contractat COVID-19 și a fost transportat la spital cu izoleta de acasă, unde locuiește cu familia sa. Contactați telefonic, oficialii Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” că nu pot oferi mai multe amănunte despre starea de sănătate a artistului, relatează hotnews.ro.

Află și: Drama neștiută prin care a trecut Marcel Pavel: “M-am rugat mult de ea”

Marcel Pavel are trei copii

Născut pe 4 decembrie 1959, Marcel Pavel s-a căsătorit cu Violeta Şmîşleaeva în 1992. Soția cântărețului a fost balerină la Teatrul Balșoi din Moscova. De-a lungul mariajului lor, cei doi artiști au devenit părinți de trei ori: Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).