Prima reacție a Marinei Almășan după ce a aflat de moartea Cristine Țopescu: ”Sunt uluită. Nu mi-am revenit nici acum”

Publicat: 12/01/2020 | 22:58

Vestea morții Cristinei Țopescu a întristat o țară întreagă. Printre oamenii care au cunoscut-o s-a numărat și Marina Almășan, care a fost șocată la aflarea veștii.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă. Jurnalista avea 59 de ani, iar apropiații sunt în stare de șoc.

”Sunt uluită. Nu mi-am revenit nici acum. Am fost colege bune, comunicam, dar nu eram prietene. L-am apreciat pe tatăl ei cu care am avut mai multe proiecte. Îmi pare tare rău… egenerația mea… Probabil a fost într-o depresie. Mai ales acum, în perioada sărbătorilor. Nu este bine să stai singur. Chiar îmi pare rău”, a declarat Marina Almășan pentru CANCAN.RO.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii. În 1989 a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.