Prima reacție a mamei adolescentei de 15 ani din Suceava care a fost biciuită de iubit: ”Ei îmi spuneau că se jucau”

Publicat: 17/02/2020 | 12:47

Scenele de-a dreptul halucinante au fost postate în mediul online chiar, iar mama adolescentei de 15 ani are o primă reacție. Din ceea ce a declarat ea, totul era doar ”o joacă”, numai că polițiștii s-au sesizat și l-au reținut pe tânărul de 19 ani care și-a biciuit iubita. 

Tânărul a fost audiat și reținut de oamenii legii, însă filmarea postată în mediul online i-a oripilat pe toți cei care au văzut-o. Culmea, fata a încercat să-l protejeze pe iubitul său, spunând că totul a fost doar o glumă, iara mama acesteia a declarat că nu și-a dat seama că totul este grav, fiindcă cei doi îi spuneau… că se joacă. Victima, de altfel, nici nu a depus plângere împotriva iubitului său.

Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceavaa declarat că nici fata și nici mama sa nu au dorit să rămână plângere. ”Atât minora, cât şi mama sa au refuzat să depună plângere penală susţinând că acele imagini sunt filmate în luna ianuarie 2020 şi surprind o agresiune în joacă, fără a fi vorba de o agresiune reală”.

Judecătorii l-au trimis pe tânăr pentru 30 de zile după gratii pentru act sexual cu un minor. El este cercetat şi pentru lovire, dar ar putea să scape de acuzaţie.

”Îmi pare rău! Îmi pare foarte rău!”

Mama fetei insistă, potrivit observator.tv, că totul a fost o joacă, însă spune și că îi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Spune chiar că și-a întrebat fiica, iar aceasta i-a confirmat că totul era o glumă.

(Mama agresorului): Eu n-am ştiut până n-am văzut filmarea pe Facebook. Şi când mă uitam la filmare, au venit domnii poliţişti.

(Reporter):Ce părere aveţi de filmare?

(Mama agresorului): Îmi pare rău! Îmi pare foarte rău!

(Reporter):Cum vi s-au părut imaginile?

(Mama fetei):Nici bine, nici aşa. Cum să spun. Ei îmi spuneau că se jucau. Eu am întrebat-o pe fată, a zis că se joacă. Eu nu ştiu.