Prima reacție a Mădălinei de la Puterea Dragostei, după ce s-a aflat că ar fi însărcinată cu George

Publicat: 07/03/2021 | 19:14

 

Zvonurile că Mădălina și George de la Puterea Dragostei vor deveni părinți s-au împrăștiat foarte repede. În plus, lipsa reacției concurentei din gala emisiunii a ridicat și mai multe semne de întrebare. E oare Mădălina însărcinată?

De câteva luni Mădălina și George trăiesc o frumoasă poveste de iubire, deși în calea lor au tot apărut diverse piedici. Nici ceilalți concurenți nu le-au făcut viața prea ușoară și cu toate acestea, cei doi își văd în continuare de iubirea lor.  Mai ales că tinerii sunt foarte iubiți de cei de acasă și sunt votați frecvent, astfel că au tot câștigat titlul de cuplul favorit.

Recent, mai exact în gala emisiunii, Mădălina a fost protagonista unui moment care a ridicat foarte multe semne de întrebare. Cristina Mihaela, prezentatoarea show-ului, a întrebat-o dacă este însărcinată. Întrebarea a stârnit un val de reacții, iar toată lumea se întreabă dacă cei doi vor deveni părinți cât de curând. Cu toate acestea, bruneta a refuzat să dea vreun răspuns, iar fanii emisiunii au tras concluzia că așa cum „Fără foc nu iese fum” așa trebuie să se fi întâmplat și în cazul preferatei lor.

Mădălina își ține fanii în suspans

După ce în timpul emisiunii s-a ferit să ofere vreun detaliu legat de o posibilă sarcină, Mădălina a adoptat aceeași tactică și pe rețelele de socializare. Bruneta a preferat să posteze câteva fotografii în care apare alături de colegele ei, dar nimic prin care să lămurească zvonurile apărute. Așadar, fanii cuplului Mădălina și George de la Puterea Dragostei vor avea de așteptat până vor afla dacă va veni sau nu un bebeluș pe lume.

VEZI ȘI CINE ESTE DE FAPT MĂDĂLINA, BRUNETA FATALĂ DIN SEZONUL 3 AL SHOW-ULUI PUTEREA DRAGOSTEI