Prima reacție a lui Victor Slav, după ce Bianca Drăgușanu a fost desfigurată de Alex Bodi: ”Pam, Pam”

Publicat: 15/03/2020 | 10:07

După ce Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie în care apărea desfigurată din cauza bătăilor primite de la Alex Bodi… a apărut și prima reacție a lui Victor Slav.

La câteva zile de la divorțul cu scandal, Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie în care apărea desfigurată din cauza bătăilor primite de la Alex Bodi. După câteva ore de la postarea pozei în care vedeta apărea desfigurată, Victor Slav a publicat la rândul său un mesaj pe Facebook.

Mesajul, însă, nu a făcut referire la fosta lui soție sau situația în care s-a aflat ea. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIGURATĂ DE ALEX BODI! IMAGINEA CARE ÎNGROZEȘTE PE ORICINE… ”SĂ VEDEM CE SPUN AUTORITĂȚILE DESPRE BĂRBĂȚIA TA!” + PRIMA REACȚIE A AGRESORULUI: ”AI CERUT BANI, IAR EU TE-AM PLĂTIT!”)

”PAM PAM!!!
Cum tara arde si baba se piaptana, eu astept livrarea patului!!
Momentul perfect pentru izolarea la domiciliu
STAI ACASA!

Bianca Drăgușanu: ”Ce-am avut și ce-am pierdut”

Recent, Bianca și-a schimbat profilul de la WhatsApp și a publicat un filmuleț în care îi arăta un semn obscen fostului ei soț. Mai mult decât atât, vedeta a scris și un mesaj cu subînțeles, tot la adresa lui Alex Bodi: ”Ce-am avut și ce-am pierdut”. Omul de afaceri n-a stat pe gânduri și i-a dat o replică acidă fostei sale soții: ”Greșit! Ce ai fost și ce ai rămas!”.

După postarea ”urcată” de Alex Bodi în mediul online, Bianca Drăgușanu a publicat un screenshot dintr-o conversație pe care o avea cu un apropiat. Acolo apărea și o fotografie în care era desfigurată și vânătă la ochi, în urma bătăilor primite de la fostul partener de viață.

Bianca a făcut publică imaginea și i-a dat replica lui Alex Bodi: ”Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre «bărbăția» ta”(VEZI ȘI: AVEM DOVADA CĂ ALEX BODI ȘI SEXY-RUSOAICA S-AU ÎNTÂLNIT LA LONDRA, ÎNAINTE DE DIVORȚ)