Prima reacție a lui Ștefan Bănică Jr după ce a aflat că fosta lui iubită, Cristina Țopescu, a fost găsită moartă

Publicat: 13/01/2020 | 14:51

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr. au format un cuplu la începutul anilor 90. Relația celor doi s-a terminat brusc, iar în urma despărțirii jurnalista l-a acuzat că este violent.

De atunci a trecut mult timp iar relațiile dintre cei doi au rămas bune. În amitirea vremurilor trecute, Ștefan Bănică Jr. a postat un mesaj emoționant, pe Facebook, despre stingere din viață a Cristinei. (CITEȘTE ȘI: “IAU UN SOMNIFER PUTERNIC, NU MAI REZIST ÎN LUMEA ASTA!” PROBA CARE ACREDITEAZĂ IPOTEZA SINUCIDERII. AVEM ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU UNUI AMIC DE WHATSAPP ÎNAINTE SĂ MOARĂ)

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Cristina Țopescu a decedat la vârsta de 59 de ani. Ea a fost găsită de polițiști moartă, în propia casă.  Cauza morții nu este încă stabilită, dar este clar că s-a întâmplat cu mai multe zile în urmă, în jurul Anului Nou.