Prima reacție a lui Selly, după petrecerea organizată de ziua lui „Ipocrizia e la nivel maxim”

Publicat: 01/03/2021 | 19:30

Selly vine cu prima reacție după scandalul mediatic produs în urma organizării unei petreceri private la aniversarea sa de 20 de ani, la care au participat mai mult de 20 de persoane.

Legea în momentul de față spune că nu putem organiza niciun fel de petrecere, indifferent de rata infectării din localitatea respectivă.

Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 15.000 de lei după petrecerea organizată de Andrei Șelaru în urmă cu două zile.

‘’Filmez azi clip cu răspunsul meu la tot scandalul care a apărut, o să vă explic tot, că e prea de tot ce se întâmplă. În România, ipocrizia e la nivel maxim” .

”Nu mai credeți tot ce vedeți la televizor, la toate posturile de spălat bunicii pe creier. Încă o dată vă mulțumesc tuturor pentru urări’’, a spus vloggerul, luni, pe Instragram.

Amenzi de 15.000 de lei aplicate după petrecerea lui Selly

“Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, la data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală” a precizat Poliția Ilfov într-un comunicat, relatează reporterii de la Pro TV.

Tzancă Uraganu și Costel Biju au întreținut atmosfera la petrecerea lui Selly. (VEZI AICI: Selly a petrecut “ca la 20 de ani”, cu Tzancă Uraganul: “Când vă văd m-apucă mila, că nu vă duce bila”)