Prima reacție a lui Radu Vâlcan, după ce Adela Popescu a lipsit ieri de la emisiunea ”Vorbește lumea”

Publicat: 24/06/2020 | 10:27

Ieri a fost panică la PRO TV. Adela Popescu a lipsit de la emisiunea ”Vorbește lumea”, iar acum a apărut și prima reacție a lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu nu s-a simțit prea bine din cauza unor probleme de sănătate, așa că marți a fost nevoită să își facă o serie de investigații medicale. Cove i-a asigurat pe telespectatori că Adela nu a contractat coronavirusul și că va reveni cât de curând pe micile ecrane.

De altfel, Radu Vâlcan îi este alături necondiționat soției sale și face tot posibilul să o binedispună. Așa că… cei doi și-au pus niște costume haioase și au luat o mică gustare în grădină. (CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU, SPERIATĂ DE CORONAVIRUS, MESAJ DISPERAT PENTRU RADU VÂLCAN: ”CUM NAIBA AI PLECAT TU FIX ACUM???!)

”Am invitat-o la un date pe spider woman. N-a durat, au venit copiii dupa costume”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Bineînțeles, au existat și comentarii răutăcioase. Un fan l-a întrebat pe Radu Vâlcan dacă Adela este bine, iar altcineva i-a dat o replică tăioasă: ”Păi, pare cam bine. Se ocupă de reclame”.

”Vorbește lumea”, reguli stricte în pandemie

Emisiunea ”Vorbește Lumea”, prezentată de Adela Popescu și de Cove, nu a făcut abstracție de la toate regulile de protecție și distanțare socială.

În contextul actual, în platou nu au mai fost invitați, tocmai pentru a se respecta măsurile de distanțare socială sau a existat maximum un invitat în emisiune. De asemenea, au dispărut îmbrățișările sau strângerile de mână.

”Noi ne-am adaptat. Pandemia ne-a luat pe toți prin surprindere. În primă fază, nu am știut cum să reacționăm. Lucrurile deveneau din ce în ce mai grave, apăreau din ce în ce mai multe cazuri. A fost ca un șoc pentru toată lumea. Vedeam ce se întâmplă în străinătate, în Italia. Veștile erau tragice.

Am decis să reducem cumva numărul de persoane care se află în același timp în platoul de televiziune. Inclusiv am decis ca Adela să lucreze de acasă, ea se și afla în situația în care era singură cu doi copii. Soțul ei era plecat atunci din țară. După s-a întors și a trebuit să stea în izolare. Practic, era în imposibilitatea de a pleca de acasă. Și, atunci, au coincis lucrurile. A lucrat de acasă”, a declarat Cove.