Prima reacție a lui Marius Elisei după Oana Roman a spus că divorțează: “Chiar m-am jurat”. Gestul lui în miez de noapte arată cât e de mare suferința pe care o trăiește

Publicat: 22/12/2020 | 09:07

Azi-noapte, Marius Elisei a avut prima reacție după ce soția lui a împărtășit secretul dureros: cuplul s-a destrămat și urmează divorțul. Gestul lui arată cât e de mare suferința pe care o trăiește. Oana Roman și fostul partener de viață au ajuns de mai multe ori în pragul despărțirii oficiale în cei peste șase ani de căsătorie. 

Marius Elisei, prima reacție după Oana Roman a spus că divorțează

Marius Elisei a distribuit noaptea trecută, la ora 00:24, videoclipul noului single lansat de Pepe, care are un mesaj extrem de emoționant. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, fostul partener al Oanei Roman a scris un mesaj înainte să posteze melodia latino lover-ului – “Chiar m-am jurat…” – și a pus patru emoticoane care te duc cu gândul la bucurie, o petrecere. Unul dintre prietenii virtuali i-a lăsat următorul comentariu: Și tu?.

“Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare răuu / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte / Să te aud să-ți vorbesc din nou” și “M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin / Acolo unde nu mi-e liniștea. / Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin / Îmi beau sticla de amar cu altcineva” sunt nouă dintre versurile piesei “M-am jurat”, lansată de Pepe în urmă cu două zile.

Unii dintre internauți sunt de părere că Marius Elisei, care are 34 de ani, suferă enorm în prezent și că ar fi făcut și el eforturi pentru ca mariajul alături de cea care încă îi este soție să funcționeze. Oana Roman este mai mare decât el cu zece ani.

Fostul partener de viață al Oanei Roman a distribuit azi-noapte noul single lansat de Pepe, “M-am jurat” – mesajul melodiei și videoclipul i-au cucerit pe români © Facebook
Fostul partener de viață al Oanei Roman a distribuit azi-noapte noul single lansat de Pepe, “M-am jurat” – mesajul melodiei și videoclipul i-au cucerit pe români © Facebook

Nu rata: Oana Roman, primele declarații după ce a anunțat că ea și Marius Elisei s-au despărțit: “Viața mea își schimbă iar cursul. Nu regret nimic”

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu 6 ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.