Prima reacție a lui George Burcea, după ce fetița lui a spus că Andreea Bălan e din nou însărcinată

Publicat: 14/03/2020 | 09:14

După ce fetița lui cea mare a spus că Andreea Bălan este din nou însărcinată, iată că a apărut și prima reacție a lui George Burcea. Ce a postat actorul pe contul său de Facebook.

Vineri, Andreea Bălan a publicat mai multe filmulețe pe contul ei de Instagram în care le mărturisea fanilor că Ella crede că ea mai are un bebe în burtică. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, DEPENDENTĂ DE MEDICAMENTE. VEDETA TRECE PRIN MOMENTE DIFICILE DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ DIVORȚEAZĂ DE GEORGE BURCEA)

„Elluța m-a întrebat dacă mai am bebe. Nu mai am bebe în burtică! Și Clărița a fost bebe, în burtică!” a spus Andreea Bălan, cu zâmbetul pe buze.
„Acum iese un bebe! Nuuu, mai ai bebeee, ai un bebe în burtică!” a spus și fiica cea mare a vedetei.

Fanii vedetei așteptau cu sufletul la gură să vadă dacă este adevărat. Ulterior, Andreea Bălan a mărturisit că totul a fost o glumă. Mai ales că artista a declarat în nenumărate rânduri că nu mai poate avea copii după ce a născută pe cea de-a doua fetiță.

Sâmbătă, dis-de-dimineață, a apărut și prima reacție a lui Goerge Burcea. Actorul a publicat un clip în care frații Ristei cântă o melodie. Soțul Andreei Bălan nu a făcut nicio aluzie la adresa artistei, ci mai degrabă la adresa tatălui său.

În clip, frații Ristei interpretează o melodie numită ”Chipul tatălui”. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, PRIMA ÎNTÂLNIRE DUPĂ CE AU ANUNȚAT DIVORȚUL. FOTO)

FreeStay & Dan Ristei – Father Figure (unplugged)

După Asia Express Romania, am promis că vă și cântăm ceva împreună.Ce ziceți, îl luăm în trupă? :)Dați-i cu share, să-l facem vedetă, să se pozeze lumea cu el în autobuz ????

Publicată de Florin Ristei pe Vineri, 13 martie 2020