Prima reacție a lui George Burcea după ce al doilea test a cofirmat că are SARS-CoV-2: „Stați negativi”

Publicat: 18/10/2020 | 14:22

George Burcea a anunțat, pe pagina sa de Instagram, că a făcut și al doilea test COVID-19, iar acesta a ieșit, la fel ca și primul, pozitiv. Actorul este în acest moment izolat la domiciliu, cel mai probabil, alături de actuala sa iubită, Viviana Sposub.

Inițial, după ce s-a simțit rău, actorul și-a făcut un test vineri care a ieșit, la fel ca și cel de duminică , a ieșit pozitiv. „Salva, lume. Am făcut și al doilea test și a ieșit pozitiv. Să ne fie cu sănătate și spor. #StațiNegativi”, le-a trasmis George fanilor, prin intermediul rețelei de socializare.

Mesajul postat de George Burcea

Viviana, confirmată pozitiv sâmbătă

Viviana Sposub a confirmat pe 17 octombrie că a fost testată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Potrivit declarațiilor făcute de vedeta de la Pro TV, a mers să-și facă testul de ieri, după ce a aflat că iubitul său a contractat temuta maladie. Bruneta a lăsat să se înțeleagă că ea și George Burcea ar sta izolați în aceeași casă.

„Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan, ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, declara sâmbătă Viviana Sposub.

Actorul a anunțat pe toată lumea care a luat contact cu el

Imediat după ce informația a apărut în spațiul public, George a confimat că este infectat: Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață, cât se poate de rapid”, a declarat George Burcea, relatează jurnaliștii de la protv.ro.

Citește și...