Prima reacție a lui Donald Trump, după ce liderul de la Phenian, Kim Jong-un, ar fi murit. Ce spune președintele S.U.A

Publicat: 25/04/2020 | 22:58

Zvonul potrivit căruia Kim Jong-un ar fi murit după o operație nereușită la inimă generează controverse în întreaga lume. Așa cum era de așteptat, președintele S.U.A., Donald Trump, a avut și el o reacție vizavi de știrea momentului. 

Donald Trump a avut o primă reacție după ce s-a spus că liderul de la Phenian, Kim Jong-un, ar fi murit în urma unei operații la inimă. Președintele Statelor Unite ale Americii a fost informat cu privire la starea lui Kim Jong-un, iar zvonul potrivit căruia liderul nord-coreean a încetat din viață a ajuns și la urechile sale.

CITEȘTE ȘI – „KIM JONG-UN A MURIT DUPĂ O OPERAȚIE LA INIMĂ”. ADEVĂRUL DESPRE LIDERUL COREEI DE NORD ȘI CINE A FĂCUT ANUNȚUL

Cu toate acestea, Donald Trump a negat rapoartele cu privire la starea de sănătate a liderului de la Phenian, spunând că acestea au fost incorecte. Un lucru care a ridicat semne de întrebare a fost faptul că Donald Trump a refuzat să spună, în fața reporterilor, dacă a luat sau nu legătura în tot acest timp cu oficialii nord-coreeni, relatează TMZ.COM.

Moartea lui Jim Jing-un, neconfirmată de Coreed de Nord

Cu toate că atât presa din Japonia, cât și cea din China relatează faptul că liderul de la Phenian, Kim Jong-un ar fi murit sau ar fi într-o stare extrem de gravă, chiar „vegetativă”, oficialii nord-coreeni nu au oferit, până în acest moment, nicio informație cu privire la starea liderului lor.

NU RATA – “KIM JONG-UN AR FI ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ”. ANUNȚUL FĂCUT DE AUTORITĂȚILE DIN COREEA DE SUD

Dacă zvonurile potrivit cărora Kim Jong-un a murit sunt adevărate, Kim Yo-Jong, sora liderului de la Phenian ar putea deveni primul conducător femeie al Coreei de Nord.