Prima reacție a lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie în care apare desfigurată

Publicat: 14/03/2020 | 15:02

După ce Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie în care apare desfigurată, Alex Bodi n-a stat pe gânduri și a reacționat.

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este din ce în ce mai aprins! Bianca Drăgușanu a publicat un screenshot dintr-o conversație pe care o avea cu un apropiat. Acolo apărea și o fotografie în care era desfigurată și vânătă la ochi, în urma bătăilor primite de la fostul ei soț.

Vedeta i-a transmis și un mesaj afaceristului, dându-i de înțeles că este dispusă să-l acă să plătească pentru tot răul pe care i l-a făcut: ”Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre ”bărbăția”ta”. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIREA MOMENTULUI ÎN SHOWBIZ. BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI AU SEMNAT UN CONTRACT PRENUPȚIAL ÎNAINTE DE CĂSĂTORIE)

Imediat, Alex Bodi a reacționat și i-a transmis un mesaj fostei sale soții: ”Oare ce vor spune când află că ai vrut să sari din mașină și mai ales că ai cerut bani, iar eu te-am plătit”.

Bianca Drăgușanu: ”Nu eram fericită”

Invitată în emisiunea lui Teo, Bianca Drăgușanu a făcut și primele declarații după divorțul de Alex Bodi. Vedeta le-a sfătuit pe toate femeile care trăiesc ”într-o relație toxică” să iasă din ea.

„După apariția la voi în emisiune, după ziua mea, a venit și el la restaurantul în care am fost eu să petrec. La modul general, viața mea începe de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică, să iasă din relația asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze.

Eu am stat într-o chestie în care nu eram fericită. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general copiii la vârsta asta sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru polițiști în casă, cu mama care plângea și cu mine cum eram?”, a declarat Bianca Drăgușanu.