Prima reacție a lui Adrian Minune după ce fiica lui a fost eliminată de la Vocea României

Publicat: 15/12/2019 | 13:56

Adriana Simionescu a fost eliminată de la ”Vocea României”, lucru care i-a dezamăgit pe fani, dar și pe tatăl său.

Adrian Minune s-a filmat în timp ce se întorcea de la show-ul în care a cântat fiica lui. Artistul a fost să o susțină pe Adriana. Din păcate, însă, tânăra nu a mers mai departe în concurs. În ciuda dezamăgirii sale, Adrian Minune a ținut să le mulțumească celor patru antrenori pentru că fiica sa a ajuns până în semifinală.

”Dragii mei, vă mulțumesc celor care au fost alături de Adriana mea și de mine, mulțumesc tuturor fanilor, mulțumesc tuturor celor care au votat. Mulțumesc Pro-ului pentru că Adriana a ajuns în semifinale. Mulțumesc lui Chirilă, Irina, lui Smiley și lui Brenciu, frățiorul meu. Asta este viața, viața merge mai departe”, a spus Adrian Minune în filmarea postată pe o rețea de socializare.

A avut parte de aprecieri, însă, Adriana Simionescu a primit și un val de critici pe Internet.

„Îl credeam pe Brenciu imparțial dar m-am înșelat”, ”Poate tăticu’ fetei îi mai cântă pe la vreo paranghelie, gratis”, ”Hai Horia, fugi la antene că acolo șmecheria chiar este la ea acasă”, ”Daca şi urechea mea afoană a simţit falsurile… e grav”, ”Prea încrezută în comparaţie cu prestaţia si falseturile. Se vede deja finalistă. Cât despre Brenciu şi ceilalţi antrenori sunt dezamagită de felul în care îi ţin isonul”, sunt câteva dintre replici.

”Voce slabă! Urlă! Nu interpretează!”, ”Se simte frustrarea si disperarea copilului căruia nu i se refuză niciodată nimic, nimic”, ”Arogantă și înfumurată! Păcat de piesă. Nu i se potrivea deloc. Poate o baladă sau o piesă balcanică o prindea…”, ”De toată jena, am ajuns să promovam toate beizadelele, un mare minus pentru emisiune, păcat…”, au continuat comentariile și pe pagina oficială a emisiunii de la Pro TV.