Prima reacție a Lidiei Buble, după ce s-a aflat că Răzvan Simion și Ramona Olaru au o relație

Publicat: 06/03/2021 | 17:17

 

Zvonurile potrivit cărora între Răzvan Simion și Ramona Olaru ar fi ceva mai mult decât o simplă relație de amiciție se pare că au ajuns și la urechile Lidiei Buble. Știm că de multe ori, artista apelează la versurile pieselor sale pentru a transmite ceea ce se întâmplă în sufletul ei. Așa pare să fi făcut și cu cea mai recentă melodie pe care a lansat-o. Lidia Buble afirmă despre piesa „Intens” că este „zgomotul sufletului ei”

Lidia Buble și-a surprins fanii cu o melodie de-a dreptul intensă. Artista și-a pus întreg sufletul în versurile piesei, care au ajuns imediat la inimile fanilor.

„De-aș fi știut cânt te-am văzut că nu mai vii până diseară,/ M-aș fi prins la pieptul tău atât de strâns, ca pentru ultima oară,/  Și poate pare banal, dar lipsa ta mă ucide ușor/ Mai am atâtea lucruri să îți spun, dar toate vorbele dor”, sunt versurile piesei pe care Lidia Buble a lansat-o.

După asemenea trăiri și sentimente exprimate pe acorduri muzicale, nu ne putem întreba dacă ceea ce Lidia Buble a vrut să transmită publicului nu are vreo legătură cu ceea ce trăiește fostul ei partener de viață, Răzvan Simion alături de Ramona Olaru. (VEZI AICI CUM S-AU APROPIAT RĂZVAN SIMION ȘI RAMONA OLARU ÎN AFARA PLATOULUI DE FILMARE )

Lidia Buble: „Și poate pare banal, dar lipsa ta mă ucide ușor

Mai ales că fanii au putut observa că între Răzvan Simion și Lidia Buble s-a produs o răceală. Artista a mers în emisiunea moderată de fostul iubit pentru a-și lansa piesa, iar acesta a preferat să o trateze cu indiferență. După ce a cântat, Lidia Buble a fost intervievată de Florin Ristei, dar și-ar fi dorit să fie alături de ea și Răzvan Simion, tocmai de aceea a făcut și  următoarea remarcă “Și lui Răzvan, îi mulțumesc pentru tot, bineînțeles. Bună, trebuia să vii și tu aici lângă noi”. Însă matinalul nu a fost deloc impresionat de vorbele rostite de artistă și a păstrat distanța, lucru care a făcut-o pe Lidia să se simtă stânjenită și să se înroșească.

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost într-o relație timp de cinci ani și toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului. Drumurile lor s-au despărțit în urmă cu un an, fără să ofere prea multe detalii, dar continuând să colaboreze pe plan muzical.

NU RATA LIDIA BUBLE ȘI-A GĂSIT MAȘINA VANDALIZATĂ, LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ CE A PRIMIT UN BUCHET DE FLORI, PE CAPOTĂ, DE LA UN ADMIRATOR SECRET „SPER SĂ-ȚI PARĂ RĂU”

Răzvan Simion și Ramona Olaru, idilă neașteptată?

Cei doi colegi de la matinal par să se apropie încet, dar sigur. Chiar dacă la început atât Ramona, cât și Răzvan erau implicați în alte relații de dragoste, acum, când amândoi sunt singuri, se pare că fiorii dragostei sunt din ce în ce mai intenși.

„Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza.

Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, ne-a dezvăluit unul dintre oamenii angajați la matinal.

CITEȘTE ȘI RĂZVAN SIMION ȘI LIDIA BUBLE, DIN NOU ÎMPREUNĂ? CE A APĂRUT PE PROFILUL PREZENTATORULUI DE LA NEATZA